Adriana, Cristina, Natasa si Oana – concurente MPFM 5

Adriana, Cristina, Natasa si Oana – concurente MPFM 51. Adriana MPFM 5

Adriana mpfm 5

Adriana vine din Teleorman, dar de sase ani locuieste in Bucuresti. Ii place sa gateasca si sa faca curatenie dar spera sa aiba cu cine sa colaboreze. Se considera o fire inteligenta si a venit la MPFM 5 pentru a-si gasi jumatatea si de ce nu sa ajunga pana in Marea Finala. Viitorul sot al Adrianei trebuie sa fie inalt, inteligent si puternic!


2. Cristina MPFM 5

cristina mpfm 5

Cristina are 20 de ani si vine Lupeni, judetul Hunedoara. Se considera o persoana sincera, ambitioasa si cu simtul umorului. Barbatul ideal pentru ea ar trebui sa fie inalt, cu un aspect fizic placut, brunet, sincer si calm.

3. Natasa MPFM 5

natasa mpfm 5

Natasa vine din Salaj si isi doreste de patru ani sa participe la MPFM. Are 26 de ani si a venit cu gandul de a-si intalni jumatatea si daca se inteleg sa se si casatoreasca. Viitorul sot al Natasei trebuie sa fie zvelt, inalt, blond, sincer, puternic si ambitios.

4. Oana MPFM 5

oana mpfm 5

Oana si-a dorit foarte mult sa intre in casa. Se caracterizeaza ca fiind o persoana hotarata, sensibila si sociabila. Oana are 22 de ani si vine din Constanta. Isi doreste un barbat inalt, brunet, hotarat, respectuos si iubitor.

sursa foto: captura a1.ro

Articole asemanatoare: