Ali si Edith MPFM6, prima aparitie la TV dupa impacare. Ce a avut Ali de spus despre Georgiana

Ali si Edith MPFM6, prima aparitie la TV dupa impacare. Ce a avut Ali de spus despre Georgiana


ali si edith mpfm 6 aparitie la tv

Ali si Edith, doi dintre fostii concurenti MPFM 6 care in prezent formeaza un cuplu, au fost prezenti pentru prima data la TV, dupa ce s-au impacat.

Cum s-a produs marea impacare intre Ali si Edith

Ali: „Eu am facut primul pas. Am intrat in pielea unui sustinator si i-am scris pe facebook. De aici am continuat discutia, apoi am vorbit la telefon si am zis sa iesim la un film. N-am stat prea mult la film, am plecat pe la jumatatea filmului. Dupa ce am plecat am adus inevitabil discutia despre noi si am zis sa ne mai dam o sansa. Nu am fost indiferent apropierilor dintre Edith si Geo! Georgiana nu a fost un test pentru mine! Ea fiind o femeie frumoasa, Georgiana atrage si barbatii nu obisnuiesc sa discute cu ea ci sa flirteze. Avand varsta pe care o are, nu stie sa tina la distanta astfel de discutii si am zis sa imi fac mie un bine. Si da, si nu – imagineaza-ti ca de cand suntem impreuna suntem nedespartiti. (…) Nu, iti dai seama. E prematur sa discutam despre copiii.”

Edith: „Revedea cu Ali a fost un pic emotionanta. Am luat practic de la capat. Eu am suferit dupa Ali foarte mult! Incercam sa par indiferenta, dar cand sunt sentimente nu ai cum!”

sursa: facebook[.]com

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

2 Comentarii

  1. Oops! Păi ce făcu Ali!? Încercă să “demoleze” flirtul? Acest savor, dar nu numai savor, ci de-a dreptul fundația marilor iubiri. Păi ce-l puse-n cap la Edith? Nu taman faptul că “flirtă pentru el”, mai mult sau mai puțin conștient, cu Geo, Radu, Petru? Aaa! O să zică că, practic, l-a “reactivat” faptul că i-a “pus la colț” pe toți, mai finuț sau mai puțin finuț. Așa e, ingredientul principal ăsta a fost, dar orișicât, cine să vrea o femeie pe care n-o mai vrea cel puțin încă un confrate? Și nu chiar orice confrate.
    Așadar să-i dăm flirtului ce-i al lui și fidelității ceea ce îi aparține. Pentru că, până la urmă, flirtul a fost și va rămâne cea mai de temut armă a femeii, iar o femeie ce a încetat să flirteze nu mai e femeie, e ori robot de bucătărie, ori prizonieră într-un turn de fildeș. Acuma, că depinde de la un “specimen” la altul, cu cine, cu ce mijloace, dar mai ales până unde flirtează, e perfect adevărat, dar asta nu ține neapărat de vârstă sau, mă rog, în nici un caz de vârsta biologică, ci de natura instinctelor predominante, dar și de nivelul de percepție al partenerului. Tocmai de-aia se zice că încrederea în partener e cel mai greu de construit într-o relație, pentru că mulți dintre noi am uitat să vedem dincolo de aparențe.
    De ce spun asta? Pentru că, dacă tot și-au mai dat o șansă, ar fi păcat să renunțe la primul flirt extrarelație, voluntar sau involuntar, al oricăruia dintre ei! Fiindcă, până la urmă, nici femeia nu-i mai brează, în sensul că nici ea nu-și dorește un bărbat într-atât de lipsit de consistență încât să nu fie în stare să trezească, dacă nu mari, măcar mici pasiuni, în cel puțin una dintre suratele sale.
    De ce? Simplu! Pentru că “dragostea trece prin stomac” și la femei nu doar la bărbați, iar când fluturii flirtului au murit pe “rugul rutului” atunci singurii fluturi ce mai pot salva situația sunt fluturii rivalei ce, evident, îți provocă și ție emoții aproximativ similare. Ei, o atare situație chiar merită analizată corect, pentru că e o mică mare diferență între “fluturi in stomac” și “incendiu la subsol”.
    Ei! Și-atunci, abia acum trebuie să fii înțeleaptă ca femeie, în sensul că, dacă fluturii rivalei sunt la unison cu cei ai partenerului tău atunci s-ar putea ca, în cunoștință sau necunoștință de cauză, să îți fi “însușit un bun ce nu-ți aparținea” situație în care frumos ar fi să-l “returnezi destinatarului de drept” fără ranchiună, iar dacă e un banal “incendiu”, iar “piromanul” se repede, o dată, de două ori, de trei ori, să facă și pe “pompierul” binevoitor, atunci e alegerea ta dacă vrei să rămâi toată viața “stație de pompieri” și să verși ca proastă ‘lacrimi de stingere a incendiilor” altora sau tragi concluziile de rigoare și-ți vezi de propriul drum conștientă fiind că “întruparea masculinității” nu se poate rezuma la seducția tantrică. Aaa! Că ți-ai folosit “rezeva de fluturi” pentru “polenizarea” unor … “flori de…. mină”. Asta e! Se mai întâmplă! Altfel cum să-nveți să faci diferența într-o lume în care – n-o spun eu, doar am preluat-o de la alții mai deștepți ca mine – “lucrurile nu sunt ceea ce par a fi”?

  2. Cel mai bun sezon dintre cele 6, desi mai scurt, a avut de toate- tradari, suferinta, dragoste adevarata, emotie, rautati, ingamfare, toate mizeriile pamantului, etc. S-a terminat! Cum traim dupa gala din martie? Mai saraci in experienta mpfm, mai putin ingropati in dramele destinelor altora, mai interesati ca niciodata de ce se intampla dupa finala. Cum arata micile vedete dupa experientele traumatizante traite in casa? Parese unii au invatat cate ceva, s-au mai adunat de pe drumuri, au inteles ce isi doresc de la viata, altii au ramas, tacuti si nemultumiti in umbra deasa a celor care s-au remarcat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *