Alin, Nicolae, Marius si Alexandru MFPM 5

Alin, Nicolae, Marius si Alexandru MFPM 51. Alin MPFM 5

alin mpfm 5

Alin are 21 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind un baiat sensibil, iubitor si plin de speranta. Ca hobby-uri are fotbalul si tenisul de camp. A venit la MPFM 5 cu gandul de a-si gasi jumatatea. Partenera ideala ar trebui sa fie frumoasa, inalta, satena, cu ochii verzi, care sa il inteleaga si sa il iubeasca. Alin: „Cristian MPFM 4 a avut o relatie cu fosta mea iubita!”

2. Nicolae MPFM 5

nicolae mpfm 5

Nicolae vine din Constanta si are 30 de ani. Se descrie ca fiind o persoana cu simtul umorului, ambitioasa si romantica. Isi doreste notorietate. Nicolae isi doreste o sotie care sa-l ambitioneze, sa nu-i dea motive de gelozie si sa nu fie foarte inalta.

3. Marius MPFM 5

marius mpfm 5

Marius are 32 de ani si vine din Constanta. Crede in dragoste la prima vedere dar stie ca de obicei nu tine. Sustine ca inscrierea la emisiune a fost o nebunie. Cauta o sotie blanda, intelegatoare, atenta si care sa-l iubeasca neconditionat. Marius a fost casatorit un an.

4. Alexandru MPFM 5

Alexandru mpfm 5

Alexandru vine din Sibiu si are 20 de ani. Printre calitatile sale se numara: fidelitatea si romantismul. Isi doreste sa intalneasca o fata cuminte, romantica, fidela, cu ochii caprui si care sa il respecte.

Articole asemanatoare: