Ana-Maria, Lavinia, Mihaela si Liliana – concurente MPFM 5

Ana-Maria, Lavinia, Mihaela si Liliana – concurente MPFM 51. Ana-Maria MPFM 5

ana-maria mpfm 5

Ana-Maria vine din Voluntari in cautarea iubirii. Spune despre ea ca ii place foarte mult sa comunice si sa socializeze. Iubeste masinile tunate. Ana-Maria isi doreste un sot comunicativ, iubaret, cu simtul umorului si responsabil.

2. Lavinia MPFM 5

lavinia mpfm 5

Lavinia vine din Arad cu gandul de a se marita. Considera ca felul ei de a fi va cuceri si mizeaza foarte mult pe comunicare si sinceritate. Se considera o persoana draguta, glumeata si educata. Viitorul sot al Laviniei trebuie sa fie jovial, comunicativ si harnic.

3. Mihaela MPFM 5

mihaela mpfm 5

Mihaela are 30 de ani si vine din Constanta in cautarea sufletului pereche. A absolvit Facultatea de Drept. Se descrie ca fiind o fire ambitioasa, prietenoasa si iubitoare. Este sigura ca se va intelege foarte bine cu ceilalti concurenti MPFM 5. Doreste ca viitorul partener sa fie sigur pe el, sa fie el insusi, tantru, iubitor, atent si sa stie ce vrea.

4. Liliana MPFM 5

liliana mpfm 5

Liliana are 23 de ani si vine din Bucuresti. Considera drept calitati frumusetea, sensibilitatea si timiditatea, iar cel mai mult ii place sa picteze. Cauta un baiat, brunet, haios, respectuos, protector, intelegator si atletic.

Articole asemanatoare: