Ana-Maria si Madalin, fosti concurenti MPFM 6, prima fotografie dupa iesirea din casa

Ana-Maria si Madalin, fosti concurenti MPFM 6, prima fotografie dupa iesirea din casa


ana si madalin

Dupa controversele existente din competitie, Madalin si Ana MPFM6 sunt impreuna din nou. Cel putin asa reiese, dintr-o imagine publicata de catre cei doi fosti concurenti. Fotografia publicata face senzatie in mediul virtual, printre sustinatori.

Daca o parte dintre fanii indragitei emisiuni sunt extrem de fericiti pentru cei doi, exista si persoane sceptice, care nu vad cu ochi buni aceasta relatie.

ana maria si madalin au o relatie

Doi frumosi, dar nu prea am incredere in Ana-Maria.„, „Ma bucur pentru ei, dar nu cred ca vor fi mult timp impreuna!„, „Bravo! Bine ca sunteti impreuna, sunteti doi tineri frumosi care va sta bine impreuna. Rautaciosii spuneau ca Ana e cu altcineva.„, au scris sustinatorii in dreptul pozei.

Voi ce parere aveti? Va rezista relatia dintre Madalin si Ana-Maria in afara competitiei?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

2 Comentarii

 1. Putin imi pasa daca vor ramane impreuna!Tanda cu Manda!

 2. Vor rămâne împreună dacă își vor identifica idealuri comune, valori comune sau măcar interese comune de lungă durată. Cine crede că într-o relație iubirea e capitală se cam înșeală. Din punctul meu de vedere, iubirea e doar calea ce-ți poartă pașii, cam pe același criteriu cu “de ce ți-e frică de aia nu scapi”, spre o destinație finală de nerefuzat, locul în care 2 jumătăți ale aceluiași întreg se întâlnesc pentru a se completa, contopindu-se doar pentru a-și continua drumul spre ținte/idealuri comune.
  Acuma, dacă pentru cei doi, MPFM a fost aerogara finală sau o banală aerohaltă în care, ca să mai treacă timpul, au schimbat niscaiva impresii și emoții, doar Dumezeu știe, iar singurul care ne va spulbera această dilemă va fi Timpul pentru că nouă, ca oameni, ne este imposibil să cunoaștem viitorul, fie el al nostru sau al altora. Putem doar să ne dăm cu presupusul și să ne bucurăm sau, după caz, să ne întristăm când am avut dreptate. Măcar atât să învățăm să facem. Să ne întristăm și atunci când ni se adeveresc supozițiile sumbre, nu doar atunci când nu ni se adeveresc supozițiile. De ce să ne întristăm dacă am avut dreptate? Păi fie doar și pentru că e posibil ca, încercând să fim cool prevestind nefastul s-ar putea ca practic să-l fi proiectat; ilicit evident, pentru că atâta timp cât noi, ca oameni, nu avem, nu doar discernământul, dar nici măcar dispoziția/curajul de a trăi/rezolva, propriile antagonisme, minuscule aidoma nouă, cum am putea să ne permitem să proiectăm propriile opinii subiective asupra antagonismelor, de nepătrus, ale altora? Și când zic antagonisme mă gândesc, în fapt, la zbucium, zbuciumul fiind, din perspectiva mea, interfața a 2 forme de existență ce se caută pentru a-și explora concruențele nu pentru a-și condamna/exploata reciproc slăbiciunile.

  În altă ordine de idei, or fi fiind ei, în accepțiunea unora, Tanda și Manda, dar bine că încă nu le-a murit zbuciumul interior! Sper că nu trebuie să argumentez de ce susțin asta, cred că a fost mai mult decât evident că au fost cei mai vulcanici concurenți din sezonul ăsta.

  Așa că îi privește dacă vor alege să “erupă” împreună sau separat, dar nu știu zău câți dintre cei atât de împăcați cu sine însuși încât nu mai au să-și reproșeze sieși nimic, au dreptul să-i judece (a se citi: coboare în derizoriu relația lor, comparându-i cu personaje derizorii) doar pentru că, nu și-au “sublimat zbuciumul” la fel de plastic:
  https://www.youtube.com/watch?v=dQlxjSm0qU0 ?

  O să ziceți că fac comparații de necomparat. Corect! Dar nu sunt singura, dar teoria mea e că, decât să-i tai omului elanul mai bine îi dai și-o…. zebră. Dacă e om va ști ce să facă cu ele, dacă nu e, mai devreme sau mai târziu și le va tăia și singur.

  P.S. Scuze admin, că la o întrebare perfect “oablă” eu iar am ales să raspund în “cant”. Deformație “proleționară”, proletcultismul din vremea lui nea’ Nicu e de vină. Mi-a intrat în sânge și mna, greu cu năravurile din fire. Scuze încă dată!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *