Meniu

clasament

clasament

_

5 Comentarii la clasament

 1. mary in 23 iulie 2012 a scris:

  Ma bucur pentru Adrian ,Andreea si Octavian ca au iesit pentru cateva zile din casa si se vor recrea. Nu-mi place ca iarasi este Andrada cu ei si o sa le strice vacanta. Fata asta este o nesuferita parca a crescut la satra. Felul cum s-au comportat sambata da dovada ca toata familia ei este o familie de tate de tiganci de satra.

 2. barbu r. in 28 iunie 2014 a scris:

  Nu am preferati.Aceasta emisiune a devenit o batalie murdara.Nu cred ca este nevoie sa te dezbraci de caracter ,daca unii mai au.Ce face Constantina dovedeste fuga dupa bani si Raimond,urat (nu se dezminte de etnie),pacat si oricum Raimond nu v-a ramane cu ea .Nu inteleg cum doi copii din aceeasi familie nusi gasesc parteneri afara la cat sunt de destepti cum spun ei.Asta arata clar ca au nevoie de acei bani.Grigore si Mariana frumusei,Andrei pacat ca ai asa comportament cu Cristina.Oana cred ca e cea mai sincera si adevarata.Pacat ca nu a facut cuplu cu Alin.Cel mai ok baiat .Gina in sfarsit a vazut si es cine e Constantina,cum s-a folosit de ea .

 3. Castor in 16 octombrie 2015 a scris:

  Sincer, imi place de Emanuel pentru ca e cel mai sincer din casa si cel mai sexy baiat pe care inca l-am vazut in casa baietilor. Imi place pentru ca stie sa aleaga hainele si el chiar are dreptate unele fete sunt chiar degustatoare si chiar iti ie sila sa te uiti la ele. VOTATI EMANUEL si nu il lasati sa paraseasca concursul. FORTA EMANUEL <3

 4. tugulan in 24 octombrie 2015 a scris:

  Imi place emisiunea foarte mult Imi plac Valentin si Ariana,in schimb ma incinta Liliana.Merita din plin locul de mireasa saptaminii!Nu-mi plac Tudor si mama lui.Sint falsi si invidiosi.Va urmaresc zi de zi si vreau sa va spun ca-mi umpleti ziua placut.

 5. tugulan in 16 noiembrie 2015 a scris:

  As vrea din toata inima sa ramina Cristina.Prietenia dintre niste fete care nu s-au cunoscut niciodata ma incinta.Daca Tudor,nu-si face un cuplu,dansind decit cum ii cinta mama lui,este problema lui.As ruga pe toti care urmaresc emiziuneasa o voteze pe Critina.

Lasa un comentariu