Andrada si Cristi MPFM 4 s-au despartit

Andrada si Cristi MPFM 4 s-au despartit



Andrada si Cristi MPFM 4 s-au despartitVeste trista pentru sustinatorii unuia dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului 4 MPFM. Andrada si Cristi MPFM 4 au fost unul dintre cele mai controversate cupluri MPFM 4 a decis sa se desparta. Cei doi s-au despartit, iar anuntul a fost facut chiar de fosta concurenta pe pagina personala de facebook.

„Dragilor, aceasta postare are un singur scop: confirmarea unor zvonuri care au tot circulat in online in ultimele zile. Da, din respect si admiratie pentru persoanele care ne-au placut (candva), confirm: Cristi via Borca, Andrada via Timisoara. Sper sa intelegeti ca nu doresc sa fac publice motivele despartirii. Cred ca este important sa intelegem cu totii ca atunci cand doi oameni se despart, inseamna ca asa e cel mai bine pentru amandoi.
Va pupa si va imbratiseaza Clopo!”, a fost mesajul postat de Andrada pe facebook.

Inainte de a forma un cuplu cu Cristi, Andrada a avut pentru o scurta perioada de timp o relatie cu Radu, iar dupa despartirea de acesta a format un cuplu cu Cristi.

„Cred ca cei care au crezut ca Andrada si Cristi MPFM 4 vor avea o relatie de durata sunt rupti de realitate. Diferentele dintre cei doi erau mult prea mari, diferente de intelect de mediu in care sunt obisnuiti sa traiasca, de aspiratii. Eu n-am crezut niciodata in cuplul lor asa cum nu cred ca Adriana va ramane cu Valentin dupa ce vor iesi din competitie.” a comentat o telespectatoare MPFM.

Articole asemanatoare: