Andrada si Valentin, cel mai iubit cuplu din sezonul 6 MPFM la „Star Matinal”

Andrada si Valentin, cel mai iubit cuplu din sezonul 6 MPFM la „Star Matinal”


andrada si valentin mpfm 6 la star matinal

Andrada si Valentin, cel mai iubit cuplu din sezonul 6 „Mireasa Pentru Fiul Meu” a fost prezent astazi, 3 aprilie 2017, in platoul „Star Matinal”. Cei doi fosti concurenti au povestit ce motive au stat la baza abandonarii competitiei, dar si ce planuri de viitor au.

Andrada: „Nu ne este dor de casa MPFM, avem alte planuri! Am dezvoltat toate planurile pe care le aveam! Ne-am mutat in Bucuresti! Locuim impreuna intr-un apartament, doar noi doi! Eu sunt cu gura mai mare, dar uneori spun lucruri in gluma! Daca plecam undeva eu trebuie sa incep sa ma pregatesc cu cel putin doua ore inainte! Nu a durat foarte mult sa ma indragostesc de Valentin! Am format un cuplu dupa cinci zile de competitie! Am inceput niste cursuri despre make-up. Lumea care te place cu adevarat te si intelege. Noi nu ne mai simteam bine in concurs si lumea a empatizat cu noi. Nu ne-a parut rau ca am parasit competitia! Ne dorim si un copil, dar dupa ce vom avea o stabilitate!”

Valentin: „Relatia mea cu Andrada nu doar ca a rezistat, dar acum construim ceea ce ne dorim! Nu duc tot greul, impreuna facem totul! In timpul petrecut in casa ne-am descoperit foarte mult, afara nu prea mai ai ce sa descoperi! Dupa primele zile nu mai voiam sa raman, dar am auzit ca se fac inscrieri si a venit Andrada! Mi-a atras atentia, dar nu aveam incredere! Cu regula 25 am rezistat foarte greu, dar nu aveam ce sa facem! Inca nu ne-am gandit la nunta! Fetita mea e foarte bine, este in Olanda! Urmeaza sa ii dau din nou o procura pentru trei ani de zile! Deocamdata nu pot sa ajung la ea, dar am inteles ca de Pasti o sa vina in Romania! Parintii mei o plac foarte mult pe Andrada!”

Valentin i-a facut o declaratie de dragostei Andradei, chiar in direct: „O sa lupt pentru ea sa isi indeplineasca orice vis! Sper sa fim cei mai fericiti impreuna!”

sursa foto: facebook[.]com

Articole asemanatoare: