Andreea si Radu, fosti concurenti, la Star Matinal

Andreea si Radu, fosti concurenti, la Star Matinal


andreea si radu mpfm 6

Doi dintre cei mai iubiti concurenti din sezonul 6 MPFM, Andreea si Radu, au fost invitati la Star Matinal. Cei doi au vorbit despre ceea ce au facut dupa ce au parasit competitia , cum decurge relatia lor, ce planuri de viitor si cand au de gand sa faca nunta.

Ne-am mutat impreuna! Stam cu chirie in Bucuresti! Dupa competitia MPFM viata noastra decurge destul de bine! Dupa concurs toata lumea se astepta ca noi sa ne racim, sa ne distantam unul de celalalt. A fost o experienta unica, dar sincer nu am vrea sa o mai repetam! A fost foarte greu! Fanii vin sa faca poze cu noi si ne dau sfaturi!” , au declarat Andreea si Radu, fosti concurenti MPFM.

Referitor la relatia pe care a avut-o cu Georgiana si de ce a durat cateva luni pana cand a facut cuplu cu Andreea. Radu: „In relatia cu Georgiana nu am investit sentimente! Nu imi pare rau ca am renuntat la relatia cu ea pentru ca am castigat ceva mult mai bun! Eu eram indragostit de Andreea, dar negam! Am vrut sa fiu sigur de ceea ce vreau sa fac! Am vrut sa vad daca Andreea este ceea ce trebuie! Imi doream sa ne cunoastem, timp de trei luni de zile ne-am tachinat!

Care au fost cele mai grele momente prin care cei doi au trecut in competitia MPFM

Andreea: „Mi-a fost greu cand am simtit dorul bunicilor! De cele mai multe ori am plans din cauza dorului de casa!” Radu: „Mi-a fost greu sa stau departe de casa, de fratele meu! Bunicii Andreei ma pupa pe mine inainte de o pupa ea, acesta este primul lucru pe care il fac cand ne ducem la ei!

Care este adevaratul motiv pentru care au parasit competitia. S-a confruntat Andreea cu probleme de sanatate?

Andreea: „Am fost foarte panicata, dar acum totul este bine! Trebuie sa mai merg la niste controale, dar totul este sub control! Deocamdata dorim sa ne luam un job! Nu sunt insarcinata!

sursa: AntenaStars[.]ro

Articole asemanatoare: