Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Andrei Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Andrei mpfm 3Andrei are 27 de ani, este din Galati si locuieste de 10 ani in Florenta, Italia. A practicat 4 ani bodybuilding, acum face culturism. Este de profesie artist, dace tatuaje.

Se descrie ca fiind o persoana ambitioasa, pasionata de tatuaje, calatorii si muzica. Cauta o fata simpla, dar speciala.

Ce parere aveti despre Andrei MPFM 3?

188 Comentarii

 1. anuska 25 Februarie 2014 la 3:59 pm

  esti varza needucat ai cu 2 clase mai mult ca trenul,ai crescut prin boscheti prin Florenta ti_ai gasit persoana ideala Cristina e la fel ca tineiar voi 2 sa mai traiti 1000de ani si nu ve-ti fi ca Oana.ai muschi si tatuaje creer 0000000.ia aminte.

 2. Brenda 26 Februarie 2014 la 3:25 pm

  Esti mult prea needucat!!!! Nu ibteleg ce cauti in emisiunea asta.. doar muschii sunt d tine.. creoer nu ai nici cat o furnica!!! Nici nu as mai deskide gura daca as fi in lokul tau

 3. Virgil 1 Martie 2014 la 5:23 pm

  anuska si brenda si multi multi altii ca sa poti numi pe cineva needucat si citez “cu doua clase mai mult ca trenu” ar trebui ca cel putin sa cunosti ortografia limbi romane.Lipsa de scoala in cazu lui Andrei nu denota in nici un fel lipsa de inteligenta,scoala nu este egala cu inteligenta si vas da pe voi doua exemplu.Vrea sa notez ca sustin toate da TOATE cuplurile si persoanele singure din competitie in special pe Andrei si pe Oana,ca sa vezi se gasesc si persoane care ii pot sustine si pe Oana si pe Andrei.”May the odds be allways in your favor”

 4. NIMENI DE NICAIERI 4 Martie 2014 la 6:46 pm

  multi dintre voi care il criticati pe Andrei nu gandti nici macar pe sfertu lui.Va cam doare ca spune adevaru despre concurenti vostri preferati.FORTZA ANDREI&CRISTINA,LAUR&FLORINA,TRAIAN&CORINA.

 5. Ralu 11 Martie 2014 la 11:05 am

  Andrei s a schimbat si nu mai intra in conflicte de cand a fost dj si a primit sfaturi sa nu mai aiba nimic de obiectat la adresa oanei ca va avea de pierdut.El atunci era foarte revoltat asupra ei va aduceti voi aminte…si de atunci strategia care si a facut o ii merge struna.Vedeti si voi nu mai intra in conflicte cu ea si toti l au felicitat cand a fost c dj,si a cerut iesirea si brusc cand a auzit ca t si r vor sa plece rivalii lui si a schimbat decizia fix de duminica.Trageti voi concluzile si is sigura ca dupa ce va fi iar pe 1 o sa aveti multe surprize negative ce va vor da multe de gandit.

 6. ely 13 Martie 2014 la 7:10 pm

  andrei,traian 2 concurenti fara pregatire(scolara)
  nu se promoveaza incultura
  de dragul audientei
  urat

 7. Alexandra Teodora 17 Aprilie 2014 la 8:12 am

  Buna ziua,in conflictul dintre Traian si Andrei,eu cred ca Andrei are dreptate,si tot ce a zis despre ei este adevarat.D-na Iuliana si sotul ei il manevreaza cum vor ei pe Traian.D-na Iuliana a stat pe langa Cristina si Ndrei pentru sustinatori,ei vor sa castige marele premiu…

 8. ioana 18 Aprilie 2014 la 12:50 pm

  Andrei un nesimtit frustrat ca este mic de inaltime, are nevoie de terapie

1 17 18 19