Andrei si Roxana MPFM 4 au pus punct relatiei

Andrei si Roxana MPFM 4 au pus punct relatieiAndrei si Roxana MPFM 4 au pus punct relatieiDupa ce ieri protagonistii unuia dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 4 MPFM au pus capat relatiei, iata ca astazi, alti doi fosti concurenti ai acestui sezon au facut acelasi anunt. Roxana si Andrei MPFM 4 s-au despartit. Anuntul a fost facut chiar de Roxana, pe pagina sa de facebook.

Buna seara! Dragii mei sunt intrebata in privat de foarte multe persoane daca eu si Andrei mai formam un cuplu. Cu aceasta ocazie vreau sa va comunic ca noi nu mai suntem impreuna. Decizia a fost a lui, iar eu i am respectat-o. Va multumesc celor care ne-ati sustinut si ne-ati fost alaturi. V-as ruga sa ne respecatiti deciza. Va pup pe toti!

„Poate sunt eu feminista dar iti spun ca nu era poentru tine. Baiatul ala nu te-a meritat niciodata. Sunt sigura ca ce-i al tau e pus de-o parte. Bucura-te ca nu ai pierdut prea mult timp din viata cu acesta. Asa vei avea sansa sa-ti intalnesti adevarata dragoste.”

„Ne asteptam, dar pentru tine e mai bine. Nu iti trebuia un copil de crescut ci un barbat iar un pustan de 19 ani nu cauta casatorie ci aventuri. Asa ca mult noroc.” au fost doar cateva din mesajele date de sustinatori.

Articole asemanatoare: