Aurel si Valentina MPFM5 s-au logodit

Aurel si Valentina MPFM5 s-au logoditAurel si Valentina MPFM5 s-au logoditAstazi, 21 noiembrie 2015, Aurel si Valentina MPFM 5 au implinit doua luni de cand au format un cuplu. Cei doi indragostiti nu doar ca formeaza cel mai longeviv cuplu, dar astazi Aurel a decis sa o ceara de sotie pe Valentina. Aseara, departe de ochii partenerei, in Casa Baietilor, concurentul a primit un inel de aur din partea unei sustinatoare, cu mesajul clar, sa o ceara in casatorie pe Valentina.

Emotionat, Aurel i-a oferit Valentinei inelul de logodna in cea de-a doua parte a finalei de astazi.

De-a lungul celor doua luni de relatie, cei doi au avut parte atat de momente frumoase cat si de unele mai putin placute. La un moment dat au fost aproape de a se desparti, dar pana la urma dragostea a invins. Atunci, Aurel a marturisit: „Simt ca sunt indragostit de ea. Daca nu mi-ar placea de ea, nu m-as mai duce la ea. Dupa ce am vazut-o pe ea, nu m-am mai dus la alta fata.”

„Gelozia ei inseamna doar un singur lucru: ca il iubeste mult si nu doreste sa-l imparta cu nimeni, imi plac scanteile iubirii.” sau „La mai multe, cel putin sunt un cuplu format pe sentimente, nu ca ala de pe unu care s-a format la ordinul unei blonde.”, sunt doar doua dintre parerile sustinatorilor.

Articole asemanatoare: