Carmen, Ileana, Adelina si Mihaela – fete MPFM sezon 6

Carmen, Ileana, Adelina si Mihaela – fete MPFM sezon 6Carmen MPFM 6

Carmen mpfm 6

Carmen are 19 ani si vine din Bucuresti. Carmen se descrie ca fiind o fire draguta, sociabila si isteata. Isi doreste de doi ani sa intre in competitie.

Vrea ca viitorul partener sa fie frumos, elegant si loial. Crede ca se va intelege bine cu viitoarea soacra. Ultima relatie s-a terminat din cauza nepotrivirii de caracter.

Ileana MPFM 6

ileana mpfm 6

Ileana are 26 de ani si vine din Craiova, dar locuieste in Bucuresti. De profesie este educatoare, dar si instructor de fitness. Este o fire calma si sufletista, iar printre defecte se numara zgarcenia si increderea prea mare in oameni.

A venit cu gandul sa isi gaseasca si sa castige marele premiu. Isi doreste un baiat inalt, sincer si iubitor. Spera sa se inteleaga foarte bine cu soacra.

Adelina MPFM 6

adelina mpfm 6

Adelina are 21 de ani si vine din Craiova. A venit pentru a-si gasi jumatatea. Doreste o relatie bazata pe incredere si comunicare. Este vorbareata si indrazneata, dar si geloasa si impulsiva. Pasiunile ei sunt: dansul, sportul si muzica. Isi doreste un barbat inalt, inteligent si cu simtul umorului.

Mihaela (Miki) MPFM 6

Mihaela (Miki) MPFM 6

Mihaela are 22 de ani si vine din Slatina. Este sora Alexandrei MPFM 5. Mihaelei ii place sa faca sport. A avut o relatie de cinci ani care s-a terminat anul trecut in august din cauza geloziei.

Isi doreste un baiat brunet si iubitor. Considera ca intr-o relatie este important sprijinul reciproc.

sursa foto si video: youtube.com, canal oficial.

Articole asemanatoare: