Ce au de impartit doamna Maria si doamna Marioara?

Ce au de impartit doamna Maria si doamna Marioara?Doamna Maria si Doamna Marioara, doua dintre mamele de la ,,Mireasa pentru fiul meu”, se afla intr-o stransa si inversunata competitie, disputandu-si in fiecare gala titlul de “Mama saptamanii”, altfel spus, mama care primeste cele mai multe voturi din partea celor de acasa.
Inainte ce Catalin, fiul doamne Maria sa faca un cuplu cu Andrada cele doua mame pareau ca sunt pe aceeasi lungime de unda, chiar Catalin afirmand in repetate randuri ca nu intelege cum de mama lui este prietena cu doamna Maria, insa dupa ce Catalin a format un cuplu cu Andrada, situatia s-a schimbat.
Decizia Andradei de a-l alege pe Catalin in detrimentul lui Adrian a declansat o disputa aprinsa între Maria si Marioara!

Motivul disputei este chiar una dintre concurente, Andrada, curtata de catre Adrian si Catalin deopotriva. Decizia Andradei de a-l alege pe Catalin în detrimentul lui Adrian a declansat o disputa aprinsa între Maria si Marioara!
Acuzatiile sunt numeroase, între ele si un subiect foarte delicat de abordat în orice discutie. Vezi despre ce este vorba la “Mireasa pentru fiul meu”!

Se pare ca pentru cele doua mame spatiul casei “Mireasa pentru fiul meu” nu este suficient, fetele nu sunt destule si nici aerul nu le mai ajunge pentru a locui împreuna, dar cu toate acestea niciuna dintre ele nu doreste sa renunte la visul de a ramâne în competitie pâna la final.

Articole asemanatoare:

Etichete: , , ,