Ce mai fac Tatiana, Denisa si Madalina, foste concurente in sezoanele 5 si 6 MPFM

Ce mai fac Tatiana, Denisa si Madalina, foste concurente in sezoanele 5 si 6 MPFM


trei foste concurente la star matinal

In cadrul emisiunii „Star Matinal” de astazi, 27 martie 2017, in platou au fost invitate si trei foste concurente Mireasa Pentru Fiul Meu. Madalina din sezonul 6, respectiv Denisa si Tatiana din sezonul 5 MPFM.

Tatiana nu a venit singura in platoul emisiunii, ci insotita de actualul iubit. In sezonul in care a participat, Tatiana a recunoscut ca este atrasa de unul dintre cameramani, dar niciodata de unul dintre sunetisti.

Acum, fosta concurenta are o relatie cu unul dintre baietii care au fost in stafful emisiunii, chiar in sezonul 5. Tatiana a povestit cum l-a cunoscut pe actualul iubit: „Pe iubitul meu l-am cunocut la doua saptamani dupa ce am iesit din concurs. L-am cautat pe facebook. Am tinut relatia ascunsa pana luna trecuta! Doar cativa colegi ai iubitului meu stiau ca avem o relatie! Ne-am mutat impreuna cu parintii lui! Vrem sa plecam in afara, sa ne facem casuta noastra si apoi o sa ne gandim si la nunta! Ne dorim un baiat, dar este mult prea devreme pentru nunta sau copil! Mama soacra isi doreste si o fetita, ca mai are si un nepotel!”

Sufera Denisa dupa impacarea lui Ali cu Edith?

Denisa: „In prezent nu am o relatie, dar sunt fericita! Merg si dansez la evenimente din cand in cand! Bunicul meu este bolnavior si trebuie sa stau acasa cu el cand mama este la munca! Momentan nu ma mai pot angaja! Acum este la fel ca un bebelus: ii dau mancare cu lingura, sta in pampers ca un bebelus. Propuri pentru o relatie exista, dar nu am avut prea mult timp si nu imi place sa ies cu o persoana nepotrivita. Nu sufar dupa Ali! Am tinut legatura cu el pana sa intre in casa, dar nu a existat absolut nimic intre noi!”

Madalina: „M-am angajat! Vreau sa ma mut si eu in Bucuresti si apoi o sa vad ce o sa fie. Nu am o relatie, am vorbit cu mai multi baieti! Imi este dor de emisiune!”

sursa: captura AntenaStars

Articole asemanatoare: