Ce pun la cale Constantina si Mihaela, foste concurente MPFM

Ce pun la cale Constantina si Mihaela, foste concurente MPFM


constantina si mihaela mpfm 6

Doua dintre fostele concurente al celui mai iubit reallity show matrimonial din Romania s-au intalnit si din cate se pare pregatesc o surpriza pentru fani.

Constantina si Mihaela, foste concurente MPFM in sezonul trei, respectiv sase, s-au intalnit in afara casei MPFM si nu au putut sa treaca peste acest moment fara a face o poza.

Cei care le-au sustinut pe cele doua pe cand erau concurente la MPFM spun ca ele vor pregati o surpriza. Sustinatorii celor doua fete stau acum cu sufletul la gura si sunt nerabdatori sa afle ce le vor pregati cele doua brunete.

In urma cu cateva zile, Constantina si Raymond s-au logodit, iar Mihaela a spus Da in fata ofiterului starii civile pe patru martie, in Marea Finala „Mireasa Pentru Fiul Meu” sezon 6.

sursa foto: facebook[.]com

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

2 Comentarii

  1. Buna seara! Pe Constantina am simpatizat=o in sezonul trei, nu am crezut ca va ramane timp mai indelungat cu raymond,…acum ma bucur ca s-au impacat si ar fi frumos sa se si casatoreasca sau sa faca un bebe!Numai bine, desi raman cu rezerve in privinta lui Ray….Despre Mihaela si Mihai nu pot sa spun prea multe, se iubesc recunosc asta, dar pt o relatie/casatorie pe termen lung mai e nevoie de multe altele, nu doar dragoste,….bine ar fi sa ma insel!

  2. Casa de pitra celor mai iubiti concurenti de la MPM3.Ma bucur ca sunteti din nou un cuplu.NUMAI bine pentruConstantina si Ray!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *