Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Concurenti

Cristiana, 19 ani, din Ilfov

Cristiana, 19 ani, din IlfovCristiana are 19 ani si vine din comuna Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Desi are o varsta frageda este hotarate sa lupte si sa isi gaseasca jumatatea la MPFM 4. Ii place sa danseze, sa gateasca si adora copiii, iar uneori considera ca este mofturoasa si suparacioasa. Pentru ea partenerul ideal ar trebui sa o respecte, sa fie alaturi de ea si sa o iubeasca pentru ceea ce este.
(Citeste tot…)

Duminica, Septembrie 7th, 2014

Simona, 26 de ani, din Roman

Simona, 26 de ani, din RomanSimona are 26 de ani si vine din Roman. In prezent lucreaza ca economist la o firma de constructii. Ii place sa calatoreasca, sa se plimbe cu bicicleta si sa citeasca si se descrie ca fiind o fire hotarata, dinamica, incapatanata si iubeste provocarile. A venit la MPFM 4 pentru a-si gasi jumatatea. Pentru Simona sotul idea ar trebui sa fie: carismatic, sincer, tandru si cu un dezvoltat simt al umorului.
(Citeste tot…)

Duminica, Septembrie 7th, 2014

Andreea, 19 ani, din Campulung

Andreea, 19 ani, din CampulungAndreea are doar 19 ani si este din Campulung. Se descrie ca fiind o fire timida, dar ii place sa socializeze. Hobby-urile sale sunt muzica si shoppingul. Este pasionata de moda. Barbatul pe care il cauta la MPFM 4 ar trebui sa fie sincer, comunicativ si cu simtul umorului. Cea mai lunga relatie pe care a avut-o a fost de doi ani si s-a incheiat in februarie, atunci cand el a plecat in strainatate.
(Citeste tot…)

Duminica, Septembrie 7th, 2014

Elena, 25 de ani, din Medgidia

Elena, 25 de ani, din MedgidiaElena are 25 de ani, este din Medgidia, dar locuieste in Bucuresti de sase ani. Ii place sa calatoreasca, sa gateasca si sa se uite la cat mai multe filme. Pentru ea sotul idea ar trebui sa sincer, comunicativ si protector. Se descrie ca fiind o fire toleranta, sensibila si sigura pe ea in tot ceea ce face.
(Citeste tot…)

Duminica, Septembrie 7th, 2014

Madalina, 21 de ani, din Craiova

Madalina, 21 de ani, din CraiovaMadalina are 21 de ani si locuieste in Craiova. Se descrie ca fiind o fire sincera, deschisa si iubitoare. In urma cu ceva timp a facut balet, dansuri sportive si modeling. Ii plac plimbarile, dansul si muzica. A venit la MPFM 4 pentru a intalni un partener iubitor, sincer, cu simtul umorului si intelegator, iar din punct de vedere fizic sa fie saten, inalt si cu ochii caprui.
(Citeste tot…)

Duminica, Septembrie 7th, 2014