Meniu

Concurenti

Alin, Nicolae, Marius si Alexandru MFPM 5

1. Alin MPFM 5

alin mpfm 5

Alin are 21 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind un baiat sensibil, iubitor si plin de speranta. Ca hobby-uri are fotbalul si tenisul de camp. A venit la MPFM 5 cu gandul de a-si gasi jumatatea. Partenera ideala ar trebui sa fie frumoasa, inalta, satena, cu ochii verzi, care sa il inteleaga si sa il iubeasca. Alin: „Cristian MPFM 4 a avut o relatie cu fosta mea iubita!”

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Valentin, Robert, Emanuel si Constantin MFPM 5

1. Valentin MPFM 5

valentin mpfm 5

Valentin este din Botosani si are 22 de ani. Printre calitatile sale se numara sinceritatea si perspicacitatea, iar ca hobbyuri ii place foarte mult sa joace tenis de masa si de camp. Fata ideala pentru el ar trebui sa fie sincera, cu principii, inteligenta si stabila emotional. O alta pasiune a sa este editarea de poze.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Eduard, Mihai, Cosmin si Octavian MPFM 5

1. Eduard MPFM 5

eduard mpfm 5

Eduard are 30 de ani si vine din Brasov. Este o fire sportiva, se duce la sala pentru ca il relaxeaza. Cauta o fata care sa vina cu plusuri la minusurile lui. Isi cauta o mireasa comunicativa, inteligenta si harnica. Eduard vine dupa o relatie de sase ani.

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Crina, Ella si Loredana – concurente MPFM 5

1. Crina MPFM 5

crina mpfm 5

Crina vine tocmai din Iasi si are 20 de ani. Se descrie ca fiind o persoana sociabila, zambareata, este mandra ca este de la tara. In timpul liber ii place sa se uite la filme, sa citeasca si sa se uite la emisiune. Isi doreste un baiat blond, cu ochii verzi, iubitor, intelegator si sa nu o minta. Printre pasiunile Crinei se numara make-upul.

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Cassandra, Emilia, Florentina si Valentina – concurente MPFM 5

1. Cassandra MPFM 5

cassandra mpfm 5

Cassandra are 18 ani si vine din Ploiesti. De profesie este dansatoare de striptis la bara si dansuri orientale. Baiatul pe care il cauta ar trebui sa fie inalt, blond, cu ochii albastri, iubitor si sa o accepte asa cum este, fara sa il intereseze trecutul. Nu considera un minus ca este dansatoare.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Ana-Maria, Lavinia, Mihaela si Liliana – concurente MPFM 5

1. Ana-Maria MPFM 5

ana-maria mpfm 5

Ana-Maria vine din Voluntari in cautarea iubirii. Spune despre ea ca ii place foarte mult sa comunice si sa socializeze. Iubeste masinile tunate. Ana-Maria isi doreste un sot comunicativ, iubaret, cu simtul umorului si responsabil.

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015