Meniu

Concurenti

Tatiana, Alexandra, Maria şi Nicoleta MPFM 5 – noile concurente

Tatiana MPFM 5
Tatiana mpfm 5
Tatiana este in zodia taur, are 21 de ani si vine din Fetesti, judetul Ialomita. Tatianei ii place sa danseze, sa deseneze si sa se dea cu rolele. Se descrie ca fiind o fire mai lipicioasa. Cauta un sot inalt, cu ochii caprui, care sa o respecte, sa o inteleaga si sa fie intotdeauna prima in ochii lui. Parintii ei sunt divortati, dar nu a mai tinut legatura cu tatal ei.

A avut doua relatii. Ultima relatiei a Tatianei s-a incheiat in urma cu un an, iar cea mai lunga relatie pe care a avut-o a durat patru ani.
(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 20th, 2016

Ionut, Florin, Nicu si bunica Ioana – Noul val de concurenti MPFM 5

Ionut MPFM 5
Ionut MPFM 5 - concurent nou
Ionut are 20 de ani, este in zodia berbec si vine din comuna Cilibia, judetul Buzau. Se descrie ca fiind o fire altruista, sincera, increzatoare in propriile forte si ascultatoare.

Il atrage Natasa deoarece sustine el este o persoana directa care spune lucrurilor pe nume.

Ionut a terminat liceul, dar nu a luat bacul. A lucrat ca agent comercial. Cea mai lunga relatie pe care a avut-o Ionut a fost de un an si noua luni si s-a incheiat in urma cu mai putin de cinci luni.

(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 6th, 2016

Marius, Alexandru si Vladut – Noul val de concurenti MPFM 5

1. Marius MPFM 5

Marius MPFM 5 - concurent nou

Marius are 26 de ani, vine din Pitesti si este in zodia rac. Marius a terminat Facultatea de Drept, dar a lucrat ca stivuitorist.

Se considera un barbat sincer, carismatic, increzator in propriile forte si cu simtul umorului. Spune ca a venit la emisiune pentru a-si intalni jumatatea. Desi nu a urmarit emisiunea decat o singura data, cea care i-a atra atentia si pe care vrea sa o cunoasca mai bine este Liliana, dar in cazul in care nu reuseste se va orienta catre o alta fata.
(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 6th, 2016

Alin, Nicolae, Marius si Alexandru MFPM 5

1. Alin MPFM 5

alin mpfm 5

Alin are 21 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind un baiat sensibil, iubitor si plin de speranta. Ca hobby-uri are fotbalul si tenisul de camp. A venit la MPFM 5 cu gandul de a-si gasi jumatatea. Partenera ideala ar trebui sa fie frumoasa, inalta, satena, cu ochii verzi, care sa il inteleaga si sa il iubeasca. Alin: „Cristian MPFM 4 a avut o relatie cu fosta mea iubita!”

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Valentin, Robert, Emanuel si Constantin MFPM 5

1. Valentin MPFM 5

valentin mpfm 5

Valentin este din Botosani si are 22 de ani. Printre calitatile sale se numara sinceritatea si perspicacitatea, iar ca hobbyuri ii place foarte mult sa joace tenis de masa si de camp. Fata ideala pentru el ar trebui sa fie sincera, cu principii, inteligenta si stabila emotional. O alta pasiune a sa este editarea de poze.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015

Eduard, Mihai, Cosmin si Octavian MPFM 5

1. Eduard MPFM 5

eduard mpfm 5

Eduard are 30 de ani si vine din Brasov. Este o fire sportiva, se duce la sala pentru ca il relaxeaza. Cauta o fata care sa vina cu plusuri la minusurile lui. Isi cauta o mireasa comunicativa, inteligenta si harnica. Eduard vine dupa o relatie de sase ani.

(Citeste tot…)

duminică, septembrie 6th, 2015