Meniu

Concurenti

„Iepuras” Cristi MPFM 4, 23 ani, Piatra – Neamt

Iepuras Cristi MPFM 4, 23 ani, Piatra - NeamtCristi MPFM 4 are 23 de ani, vine din Neamt si este nascut in zodia gemeni. Se considera o fire deschisa, uraste ipocrizia si minciuna, iar simtul umorului il caracterizeaza. Printre pasiunile sale se numara masinile, tehnologia si dansurile populare. Este hotarat sa sa isi gaseasca jumatatea si sa se casatoreasca.  Pe „Iepuras” Cristi MPFM 4 frumusetea unei femei il atrage cel mai mult, iar femeia pe care o cauta trebuie sa fie sincera si tandra.

(Citeste tot…)

luni, martie 2nd, 2015

„Fluturas” Alexandra MPFM 4, 24 ani, Resita

Fluturas Alexandra MPFM 4, 24 ani, ResitaCea de a doua posibila concurenta ce a intrat in casa MPFM 4 se numeste Alexandra, vine din Resita, are 24 de ani si este in zodia leu. Ii place sa citeasca, sa danseze, sa calatoreasca si viseaza ca urmatoarea destinatie va fi Parisul alaturi de jumatatea ei. Nu are un tipar anume de barbat, dar spune ca important e sa fie sincer, atent, afectuos si sa aiba un caracter frumos. „Fluturas” Alexandra MPFM 4 detesta minciuna si afirma ca mereu va spune adevarul in fata.

Printre pasiunile sale se numara dansul si calatoriile pe meleaguri straine. Baiatul pe care il place se afla deja printre cei din casa.

(Citeste tot…)

luni, martie 2nd, 2015

Liviu “Spiridus” MPFM 4, 32 ani, Medias

Liviu Spiridus MPFM 4, 32 ani, MediasLiviu (alias Spiridus) a fost ultimul concurent nou dintre cei 4 veniti la MPFM – sezonul 4. Are 32 de ani si vine din Medias. Liviu este de meserie bucatar si a venit cu gandul la MPFM 4 pentru a-si gasi fata potrivita si a se casatori. Cauta o fata draguta.
Se descrie ca fiind un tip romantic, glumet, dar si foarte serios. Ii place fotbalul, dar si calatoriile. A fost mai mereu plecat in strainatate si pe litoral pentru a face bani.
(Citeste tot…)

luni, februarie 9th, 2015

Radu “Casanova” MPFM 4, 25 ani, Constanta

Radu Casanova MPFM 4, 25 ani, ConstantaAl treilea nou concurent ce a pasit pragul sezonului 4 MPFM a fost Radu (alias Casanova). Are 25 de ani si vine din Constanta. Radu este in zodia berbec, ii place fotbalul si sa mearga la sala. Se descrie ca fiind o fire sociabila si plina de viata. Adora fetele frumoase si cu un caracter frumos.
Spune despre el ca a avut multe relatii, doar trei dintre ele fiind serioase, dar a venit la MPFM 4 cu gandul de a-si gasi jumatatea si de ce nu sa se casatoreasca.
(Citeste tot…)

duminică, februarie 8th, 2015

Andrei “Ursulet” MPFM 4, 19 ani, Ploiesti

Andrei Ursulet MPFM 4, 19 ani, PloiestiAndrei a fost cel de-al doilea posibil concurent nou mpfm 4. Acesta a ales pseudonimul „Ursulet”. Andre vine din Ploiesti si are 19 ani. Este in zodia scorpion si se considera un luptator.
Pasiunile sale sunt fotbalul, pescuitul si plimbarile. Se descrie ca fiind o persoana hotarata si nimeni nu il poate da inapoi atunci cand isi propune ceva. A venit la MPFM 4 cu gandul de a-si intalni marea dragoste. Andrei MPFM 4 va fi cucerit de o fata cu simtul umorului, care nu se da inapoi de la nicio provocare.
(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 7th, 2015