Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Concurenti

Florina MPFM 3 (22 de ani), din Bucuresti

Florina mpfm 3Florina are 22 de ani, este in zodia gemeni si vine din Bucuresti. Este blonda, cu ochi caprui. Se caracterizeaza ca fiind sincera si ambitioasa, iar pe plan profesional si-ar dori sa devina insotitoare de bord. Printre pasiunile sale se numara calatoriile, lectura si animalele. Isi cauta sufletul pereche pe care crede ca il va gasi la MPFM 3. Afirma ca exista cineva in casa placul ei, insa va spune la momentul potrivit despre cine este vorba.

(Citeste tot…)

Duminica, Februarie 23rd, 2014

Silvia MPFM 3 (21 de ani), din Balotesti, judetul Ilfov

Silvia mpfm 3Silvia are 21 de ani si vine din Balotesti, judetul Ilfov. Se descrie ca fiind o fire sincer, fidela, serioasa si iubitoare. Este satena si cu ochii verzi. Hobbyurile sale sunt muzica, dansul, gatitul si plimbarile in aer liber. De la varsta de 15 ani a cochetat cu modelingul, iar visul ei este sa devina stwardesa.
A venit la MPFM 3 cu gandul de a-si gasi sufletul pereche. Ea a spus ca este un baiat care il place, dar nu a dorit sa spuna numele acestuia.
(Citeste tot…)

Duminica, Februarie 23rd, 2014

Georgiana MPFM 3 (26 de ani), din Bucuresti

Georgiana mpfm 3Georgiana are 26 de ani, este in zodia fecioara si vine din Bucuresti. Lucreaza ca operator pe calculator la o agentie de pariuri sportive. Se descrie ca fiind o fire activa, vesela si ambitioasa. Este energica iar sporturile sale preferate sunt aerobic si kangoo jums. A venit la MPFM 3 in cautarea unui partener sincer, puternic, inalt, brunet si cu simtul umorului. Ea are si un mesaj pentru alesul inimii sale: “Nu exista perfectiune, dar tu ai fi perfect pentru mine!”
(Citeste tot…)

Duminica, Februarie 23rd, 2014

Laura MPFM 3, din Vanju Mare

Laura mpfmLaura a fost prima concurenta din cele noi, care a intrat in casa MPFM. Laura are 22 de ani si vine din Vanju Mare, judetul Mehedinti. A absolvit Facultatea de Litere si se descrie ca fiind o fire sociabila si, in acelasi timp, sensibila. Afirma ca ii plac oamenii inteligenti, dar ca, din pacate, acestia sunt foarte rari. Laura se declara dispusa sa cunoasca toti baietii singuri din competitie.
Motto-ul Laurei: “Daca dragostea nu iti raspunde la usa, trebuie sa mai suni o data
(Citeste tot…)

Duminica, Februarie 23rd, 2014