Meniu

Concurenti

Cosmin, Valentin, Cristian, Andrei si Mihai – baieti sezon 6 MPFM

Cosmin MPFM 6

cosmin mpfm 6

Cosmin are 23 de ani si vine Dorohoi, judetul Botosani. Mama lui este plecata de 12 ani in Italia si spune despre fiul ei ca este o persoana sensibila, iar prima data nu a fost de acord sa vina in emisiune, dar acum il sustine.

Emotii puternice au frematat in sufletul lui Cosmin la auzul vocii dulci a mamei lui, plecate departe de tara: „Chiar daca ne despart foarte multi km, il vom sustine.”
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 4th, 2016

Marius, Emil, Sergiu, Radu si Aurelian – baieti sezon 6 MPFM

Marius MPFM 6

marius mpfm 6

Marius are 26 de ani si vine din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. A avut o relatie de doi, pe timpul liceului, iar restul au fost pasagere.

Marius crede in dragoste la prima vedere. Principala sa calitatea este calmitatea. Nu considera ca are defecte.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 4th, 2016

Daniel, Bebe, Ali, Ciprian si Petru – baieti sezon 6 MPFM

Daniel si doamna Daniela MPFM 6

daniel si doamna daniela mpfm 6

Daniel si doamna Daniela vin din Blaj, judetul Alba. Daniel are 24 de ani. Viitoarea iubita trebuie sa fie desteapta, intelegatoare si iubitoare.
Se considera o fire respectuoasa, afectuoasa si iubitoare. Fosta relatie s-a destramat din cauza lipsei de incredere.

Doamna Daniela isi doreste pentru fiul meu o nora harnica si intelegatoare.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 4th, 2016

Carmen, Ileana, Adelina si Mihaela – fete MPFM sezon 6

Carmen MPFM 6

Carmen mpfm 6

Carmen are 19 ani si vine din Bucuresti. Carmen se descrie ca fiind o fire draguta, sociabila si isteata. Isi doreste de doi ani sa intre in competitie.

Vrea ca viitorul partener sa fie frumos, elegant si loial. Crede ca se va intelege bine cu viitoarea soacra. Ultima relatie s-a terminat din cauza nepotrivirii de caracter.
(Citeste tot…)

duminică, septembrie 4th, 2016

Edith, Iulia, Andreea si Lorena – fete MPFM sezon 6

1. Edith MPFM 6
edith mpfm 6
Edith are 27 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind o fire vesela, distractiva si prietenoasa, dar uneori se supara repede. Edith vorbeste patru limbi straine. Este decisa sa isi gaseasca jumatatea.

Cauta un baiat inteligent, dragastos si vesel. Ultima relatie a durat sase ani si s-a termina in urma cu doi ani pentru ca el nu era pregatit sa-si intemeieze o familie.
(Citeste tot…)

sâmbătă, septembrie 3rd, 2016

Tatiana, Alexandra, Maria şi Nicoleta MPFM 5 – noile concurente

Tatiana MPFM 5
Tatiana mpfm 5
Tatiana este in zodia taur, are 21 de ani si vine din Fetesti, judetul Ialomita. Tatianei ii place sa danseze, sa deseneze si sa se dea cu rolele. Se descrie ca fiind o fire mai lipicioasa. Cauta un sot inalt, cu ochii caprui, care sa o respecte, sa o inteleaga si sa fie intotdeauna prima in ochii lui. Parintii ei sunt divortati, dar nu a mai tinut legatura cu tatal ei.

A avut doua relatii. Ultima relatiei a Tatianei s-a incheiat in urma cu un an, iar cea mai lunga relatie pe care a avut-o a durat patru ani.
(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 20th, 2016