Cosmin, Valentin, Cristian, Andrei si Mihai – baieti sezon 6 MPFM

Cosmin, Valentin, Cristian, Andrei si Mihai – baieti sezon 6 MPFMCosmin MPFM 6

cosmin mpfm 6

Cosmin are 23 de ani si vine Dorohoi, judetul Botosani. Mama lui este plecata de 12 ani in Italia si spune despre fiul ei ca este o persoana sensibila, iar prima data nu a fost de acord sa vina in emisiune, dar acum il sustine.

Emotii puternice au frematat in sufletul lui Cosmin la auzul vocii dulci a mamei lui, plecate departe de tara: „Chiar daca ne despart foarte multi km, il vom sustine.”

Valentin MPFM 6

valentin mpfm 6

Valentin are 23 de ani, este din Dambovita, dar locuieste in Bucuresti. Este intelegator, comunicativ si prietenos. Pasiunile lui sunt arta, desenul si sofatul. Isi doreste o fata simpla, sincera si naturala.

Cristian MPFM 6

cristian mpfm 6

Cristian are 27 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind destept, curajos si ambitios. Isi doreste o fata frumoasa si simpatica. A venit cu gandul sa isi intemeieze o familie si isi doreste un copil.

Andrei MPFM 6

andrei mpfm 6

Andrei vine din Craiova si are 19 ani. Ii place sa cante muzica rap si hip-hop si merge la sala. Este o fire amuzanta si discreta.

Viseaza la o fata inteligenta, frumoasa, blonda sau bruneta, cu ochi caprui. Spune ca nu ar accepta minciuna. Andrei este fratele Adelinei, concurenta si ea in sezonul 6 MPFM.

Mihai MPFM 6

mihai mpfm 6

Mihai este din Bucuresti si are 26 de ani. Din punctul sau de vedere fata visurilor trebuie sa fie frumoasa, sincera si cu caracter. Sora lui il descrie ca fiind frumos si luptator.

Articole asemanatoare: