Edith, Iulia, Andreea si Lorena – fete MPFM sezon 6

Edith, Iulia, Andreea si Lorena – fete MPFM sezon 61. Edith MPFM 6
edith mpfm 6
Edith are 27 de ani si vine din Bucuresti. Se descrie ca fiind o fire vesela, distractiva si prietenoasa, dar uneori se supara repede. Edith vorbeste patru limbi straine. Este decisa sa isi gaseasca jumatatea.

Cauta un baiat inteligent, dragastos si vesel. Ultima relatie a durat sase ani si s-a termina in urma cu doi ani pentru ca el nu era pregatit sa-si intemeieze o familie.

2. Iulia MPFM 6

iulia mpfm 6

Iulia are 18 ani si vine din Iasi. A venit cu gandul sa se se casatoreasca si de a cunoaste persoane noi. Se considera o fire ambitioasa, puternica si considera ca nu are niciun defect. Ii place sa danseze si sa se plimbe. Cauta un baiat inteligent si sincer.

3. Andreea MPFM 6

andreea mpfm 6

Andreea are 26 de ani si vine din Targoviste. Cea mai lunga relatie a Andreei MPFM 6 a durat cinci ani si a fost logodita, dar visele i s-au spulberat.

Motivul despartirii a fost gelozia partenerului. Principalul ei defect este orgoliul. Doreste intr-o relatie respect reciproc si cauta un baiat cu simtul umorului si frumos.

4. Lorena MPFM 6

lorena mpfm 6

Lorena are 19 ani si vine din Timisoara. De descire ca fiind carismatica, vorbareata, dragastoasa si dificila. Are ca hobbyuri sportul, teatrul si muzica. Doreste sa intalneasca un baiat sincer, fidel, inteligent, care sa arate bine (fara burta).

Sursa video si foto: youtube.com

Articole asemanatoare: