Edith si Geo MPFM 6 formeaza un cuplu? Raspunsul l-au dat chiar ei

Edith si Geo MPFM 6 formeaza un cuplu? Raspunsul l-au dat chiar ei


edith si geo la star matinal

Edith, castigatoarea sezonului 6 MPFM si Geo, cel alaturi de care a stat in ultimele saptamani ale competitiei „Mireasa Pentru Fiul Meu” au fost prezenti astazi, 7 martie 2017, in platoul de la „Star Matinal”. Cei doi au raspuns mai multor intrebari.

Ce a simtit Edith cand a aflat ca este Mireasa Sezonului 6 MPFM.

Edith: „Este suficient sa imi vedeti reactia. Am simtit un amalgam de sentimente cand am aflat ca am iesit Mireasa sezonului. Daca ma uit de 30 de ori la filmuletul din finala mi se face pielea de gaina. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au votat! Pentru mine mpfm este cea mai frumoasa experienta din viata mea! Am invatat foarte multe lucruri in cele sase luni, am trecut de la agonie la extaz. Nu credeam ca sunt atat de puternica, ma credeam mai firava, mai sensibila. Acum sunt mult mai matura si mult mai serioasa.

Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut dea lungul sezonului. Edith: „Cele mai grele momente din concurs au fost dupa relatia cu Ali si ultimele saptamani din competitie. In perioada mutarii din casa veche in cea noua l-am simtit ca s-a racit fata de mine. cand el a mers acasa am simtit ca s-a schimbat.

Paula Chiriala a facut prima declaratie la TV, dupa incheierea editiei cu numarul 6 MPFM: „Cand am anuntat cine a castigat tilul de mireasa sezonului au fost emotii foarte mari. O felicit pe Edith pentru castigarea sezonului. Edith a fost o concurenta extrem de atacata si lovita din toate partile, cel putin in ultimele saptamani. Fiecare a luptat cu armele pe care le avea in dotare! Mi-a fost greu, dar cred ca ei au inteles ce am vrut sa le spun! MPFM a fost unul dintre cele mai grele proiecte pe care le-am avut pana acum, nu ma asteptam la consumul nervos pe care urma sa il am! A trebuit sa lucrez cu foarte multe caractere diferite. Oricat de multe interese au fost in jurul acestui show ca emisiunea sa iasa bine si sa aiba rating, trebuia sa am grija si de concurenti ca pana la urma sunt oameni. A fost foarte greu sa lucrez cu situatii reale de viata! Pe Edith am simtit-o tematoare, iar pe Geo foarte sensibil, un om pe care te poti baza!

Ce a avut de spus Geo despre relatia pe care o are cu Edith: „Eu de fel sunt o persoana sociabila, dar de multe ori cand incercam sa vorbesc cu Edith dupa ce am intrat in casa ma pierdeam cu firea. intre mine si Edith a fost o chimie inca de la inceput.”

Formeaza Edith si Geo MPFM 6 un cuplu?

Edith: „Momentan nu formam un cuplu, suntem in perioada de cunoastere! Abia am iesit si lucrurile inca nu sunt foarte clare! Avem tot timpul sa ne cunoastem!

Articole asemanatoare: