Eduard, Mihai, Cosmin si Octavian MPFM 5

Eduard, Mihai, Cosmin si Octavian MPFM 51. Eduard MPFM 5

eduard mpfm 5

Eduard are 30 de ani si vine din Brasov. Este o fire sportiva, se duce la sala pentru ca il relaxeaza. Cauta o fata care sa vina cu plusuri la minusurile lui. Isi cauta o mireasa comunicativa, inteligenta si harnica. Eduard vine dupa o relatie de sase ani.

2. Mihai MPFM 5

mihai mpfm 5

Mihai vine din Constanta si are 28 de ani. Se descrie ca fiind o persoana foarte serioasa, calitatea principala a fiind rabdarea, sinceritatea si isi doreste foarte mult sa reziste un an. Isi doreste o sotie care sa-l surprinda mereu si sa nu fie aroganta.

3. Cosmin MPFM 5

cosmin mpfm 5

Cosmin are 21 de ani si vine din Bailesti, judetul Dolj, dar locuieste in Madrid, Spania. De profesie este culturist si are diploma de antrenor personal. De descrie ca fiind o persoana sincera, puternica, intelegator, cu simtul umorului si foarte romantic. Isi doreste sase copii. Are cinci lucruri pe care le cauta la o fata: sa gateasca bine, sa faca masaj, sa fie desteapta, sa danseze si sa fie epilata.

4. Octavian MPFM 5

octavian mpfm 5

Octavian are 25 de ani si vine din Bistrita. Printre hobbyurile sale se numara dansul, innotul si muzica. Fata pe care o cauta ar trebui sa fie frumoasa, intelegatoare, cu un suflet bun si sincera. Este dispus sa faca orice pentru fata pe care o va place.

Articole asemanatoare: