Elly ii spune adevarul lui Cristian MPFM 4 – VIDEO

Elly ii spune adevarul lui Cristian MPFM 4 – VIDEOElly ii spune adevarul lui Cristian MPFM 4 - VIDEOMai e-mailuri trimise catre staff te telespectatori au acuzat-o pe Elly ca in ianuarie, cand a fost in vizita acasa, ar fi pus la cale un plan impreuna cu mama si verisoara ei. Desi tatal lui ei, domnul Ion, stia ca Iuliana, verisoara fiicei lui a fost acasa la ei in aceea zi, fiind ascunsa intr-o alta incapere pentru a nu fi filmata, Elly nu a recunoscut acest lucru. Pe inregistrarea video a galei din 13 iunie 2015 se observa cum Elly MPFM4 iese din camera si se uita inapoi zambind complice. Astazi, intr-o discutie purtata de ea cu Cristian pe Antenaplay, i-a marturisit ca a mintit in gala de ieri, cand a spus ca in camera nu era verisoara ei.

Elly MPFM4: „Ce s-a zis ieri, faza cu varamea, daca a fost la mine, da a fost, dar nu m-a lasat sa zic si mi-a zis mai multe.
Cristian MPFM4: „Pai stiam, mi-am dat seama dupa cum te-ai uitat cand ai iesit. Iti dai seama ca daca o sa faca stop cadru pe inregistrarea video o sa-si dea seama.

„Elly MPFM 4 a recunoscut ca a mintit, ca verisoarasa ei a fost in camera! Eu unu sunt tare curios ce gandeste acum Cristian? Ca totul a fost o mascarada pusa la cale de tutele de la Clinceni? Ca el a picat la jumatate in acest scenariu scris prost de individa care se pretinde a fi mama? Elly de ce a ascuns pana acum, de ce a mintit chiar si ieri in direct? Zice ca il iubeste dar in schimb ii ascunde multe si pe deasupra l-a mintit in fata. Eu sunt curios ce scuze ii mai gasiti acum acestei fete. Cristiane cu parere de rau iti spus ca ai ales prost.” a comentat una dintre telespectatoare.

„Acum e bine ca-i spune tot, ca recunoaste. Are puterea sa recunoasca, a fost prinsa in fapt si foarte bine ca-i spune tot. Asa se face, minciuna se recunoaste, la fel si greseala. In schimb, Catalina nu a recunoscut ca a mintit, ba chiar s-a incurcat in minciuni si a cazut de fraierica.” a fost comentariul unei alte telespectatoare, probabil sustinatoarea cuplului Cristian si Elly MPFM 4.

Cristian deranjat ca Elly nu vrea sa ii spuna ce a discutat cu verisoara ei:

De ce credeti ca Elly MPFM4 a mintit ca verisoara ei nu a fost ascunsa in camera? Va spune vreodata ceea ce a discutat cu verisoara ei sau totul ramane o enigma?

Articole asemanatoare: