Elucidarea misterului – au iubit Catalina MPFM 4 si mama ei acelasi barbat?

Elucidarea misterului – au iubit Catalina MPFM 4 si mama ei acelasi barbat?Elucidarea misterului - au iubit Catalina MPFM 4 si mama ei acelasi barbatIn promoul pentru gala din 6 iunie 2015 se anunta ca atat Catalina MPFM 4 cat si Angela, mama ei proaspat venita in emisiune au iubit acelasi barbat. Intrebata fiind de fostul iubit al fiicei sale, Angela a afirmat: „Este adevarat ca Nelutu, fostul iubit al Catalinei este mai in varsta!” Se pare ca Nelutu are 28 de ani.

Intr-o discutiei cu Elly la una din petreceri, Catalina i-a povestit acesteia despre fostul ei iubit Nelutu ca nu era frumos, iar mama ei i-a interzis sa mai vorbeasca cu el. Intr-o alta discutie la care a luat parte si Bianca, ispita din Insula Iubirii, Catalina MPFM4 a afirmat ca mama ei s-a iubit cu un barbat care era saxofonist.

Staff-ul MPFM a legat aceste declaratii si a ajuns la concluzia ca ambele femei au avut acelasi barbat.

Din cate se pare, cel care este saxofonist in formatia Catalinei ar fi avut o relatie cu doamna Angela, dar nicidecum cu Catalina. Acesta nu are nicio legatura cu Nelutu fostul prieten al Catalinei MPFM 4.

Sper ca dna Angela la iesirea din emisiune sa contacteze un avocat bun!” a comentat una din telespectatoare.

„Deci ce s-a spus in promoul emisiunii – „Doamna Angela si Catalina MPFM4 au iubit acelasi barbat” – este o minciuna denigratoare si strategia josnica a staffului de a mari audienta!” a fost mesajul unei alte telespectatoare.

Iata cine este Nelutu fostul iubit al Catalinei MPFM 4:
Nelutu fostul iubit al Catalinei MPFM 4

Nelutu saxofonistul, fostul iubit al Angelei:
Nelutu saxofonistul, fostul iubit al Angelei

sursa imagini: facebook.com

Articole asemanatoare: