Emisiunea 2k1 din 14 martie 2017 cu Mirela Boureanu Vaida

Emisiunea 2k1 din 14 martie 2017 cu Mirela Boureanu Vaida


emisiunea 2k1 14.03.2017

Daca in emisiunea 2k1 de ieri au participat trei dintre cele mai iubite cupluri care s-au format in casa MPFM, in emisiunea de astazi, 14 martie 2017, au participat trei cupluri pe care telespectatorii le-au cunoscut pentru prima data.

1. Casandra si Cosmin vin din Bucuresti. Cei doi s-au cunoscut de pe facebook, inca de acum trei ani. Anul acesta vor face nunta, pe 22 iulie. El este de profesie lucrator comercial (agent de vanzari). Casandra: „Parintii mei au decedat amandoi! Familia Lazar ma iubeste ca pe copilul lor!”

2. Giulia si Cosmin. Ea este studenta la drept si are 22 de ani, iar el are 25 de ani si este de profesie project manager. Giulia: „Ne-am cunoscut in urma cu doi ani si sase luni in fata caminului!”

3. Daniela si Sorin. Sunt casatoriti de 5 ani si au un baiat de 4 ani si jumatate. Daniela: „La inceput nu ne-am placut, dimpotriva!”

Surpriza de proportii in platoul 2k1. Un cuplu s-a logodit in direct, in platoul emisiunii. Daniela a avut parte de surpriza vietii ei: a fost ceruta in casatorie de Sorin, cu familia de fata! Bunicul Nicu: „Eu nu mi l-am dorit pe Sorin! Nepoata mea l-a vrut! De cate ori o cere in casatorie, sa imi aduca o caruta de lemne!”

sursa foto: captura a1[.]ro

Articole asemanatoare:

Distribuie si prietenilor tai:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
loading...

Lasa o parere

6 Comentarii

  1. Am inteles ca se discuta intens si datorita imensitatii de cereri ale telespectatorilor si fanilor ,la o reincepere ,la o binemeritata reluare ,cu forte noi a Mpfm!Ar fi o treaba excelenta ,nicio o emisiune nu o poate egala !Sarmul ,spontaneitatea ,realismul,emotiile,dorintele ,bucuriile si sentimentele de bine pe care le genereaza Mpfm nu sunt egalate de alte emisiuni!

  2. Ai dreptate Vladiana ,dse pare ca zvonurile se confirma:Mpfm ,va reveni pe ecranele tv si in inimile noastre curand,dar cat de repede nu pot sa spun!Am auzit si eu ca se poarta discutii despre reluarea ac emisiuni dragi nedrept si abrupt terminata de catre cei de la Antena!Vu atat mai mult cu cat emisiunea prezentata de Vaida este un nonsens ,este moartea bucuriei si al oricarei logici!Nu cred ca va continua,are rating inexistent!Abia astept sa se confirme vestea ca Mpfm ,va reincepe!

  3. Urata emisiune.
    Mereu aceleasi intrebari, aproximativ aceleasi raspunsuri (foarte plictisitor).

  4. EMISIUNE SLABA, PLICTISITOARE …NU POT SA MA UIT .

  5. Am incercat sa dau o Sansa emisiunii dar nu e pe placul meu 🙁
    Sa speram ca vor reveni totusi cu Mpfm…

  6. Deci bani sunt pentru tot felul de emisiuni de ex. Emis.mirelei mai nou cica morar o sa aiba si el emisiune cu casatorii cu premii dar pemtru concurentii mpfm nu au fost bani pentru mici atentii. Excursii. Nici macar o gradina nu au avut. Dar sa stiti aucienta mpfm nu o sa aiba nimeni. Pe viitor daca mai revine mpfm sa aiba un prezentator cu scoala vietii nu o paula care se mira de toate prostiile sa fie un moderator care stie sa ii atate pe concurenti dar sa .I si linisteasca deci un moderator jmecher nu fete ca paula .mirela .gabriela care habar nu au despre tinerii de astazi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *