Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarieUrmariti Mireasa Pentru Fiul Meu astazi, incepand cu ora 11:50 pentru a le cunoaste mai bine pe cele patru fete care au intrat in competitie la Gala Saptamanii si vom descoperi care au fost primele impresii ale concurentilor despre noile venite.Incepand cu ora 14:00, aflati ce nemultumiri a avut Cristina la adresa uneia dintre cele patru fete ce au intrat, sambata, in competitie, ce asteptari au Stefania si Florentina legate de concurs, cum au fost intampinate noile concurente, ce dezvaluiri a facut Maricel imediat dupa interventia de la Gala, dar si ce au avut de spus Lorena si Stefania despre Maricel dupa fuga acestuia din competitie!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2013, de la ora 11:50 si ora 14:00:In prima parte a emisiunii s-a discutat mai mult despre fetele nou intrate in casa, pentru ca cei de acasa sa le cunoasca mai bine. Vanessa s-a despartit de fostul sau iubit din cauza diferentei de varsta dintre ei. Iuliana s-a despartit de fostul prieten din cauza geloziei. Lui Florin ii plac noile fete si spune ca va incerca sa isi puna calitatile in valoare.  Steliana a parut suparata pentru ca Razvan nu i-a dat prea multa atentie imediat dupa ce ea a pasit in casa.
Cele patru fete au schimbat impresii cu ceilalti concurenti. Cristina i-a spus Stefaniei ca s-a apropiat prea mult de Maricel pentru ca il place.

Maria: „Stefania a vrut sa arunce vina asupra noastra dupa ce Maricel a fost descalificat.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

41 Comentarii

  1. Nimeni nu a venit in show-ul asta din disperare ca a ramas neinsurat/nemaritata, sunt cu totii foarte tineri. Au venit pentru imagine, bani, experienta si daca o fi sa placa pe cineva, cu atat mai bine. Si Razvan intra in aceeasi categorie. Daca nu l-a placut nimeni in aceste luni de competitie, nu inseamna ca trebuie sa accepte prima fata care declara ca il place. Nici nu inteleg de ce o apreciati pe fata asta, Steliana. O cunoasteti? Din cateva vorbe spuse ati aflat ca e o fata buna? Poate sa fie si buna, daca nu-i place lui, asta e.Iar parerile privitoare la infatisarea lui mi se par deplasate. Ca si sot, Dragos, care arata bine, dar nu stie sa faca nimic, vorbeste ca un birjar, viseaza la cai verzi pe pereti si se enerveaza numai ce il atingi, vi se pare preferabil? Oricum, gusturile nu se discuta, Razvan place unora si nu place altora, se va insura si el si pentru sotia lui va fi cel mai frumos barbat.
    Pe langa toate astea, nu uitati ca privim, de fapt, un film. Putem scrie aici cat vrem, dar sa-ti cheltui banii trimitand SMS-uri este o mare prostie.
    A propos, cine credeti ca va intra in direct prin telefon azi, vreunul care sa spuna ca jocurile sunt facute, sau unul pus de staf, care sa ii ridice in slavi?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *