Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2014Ce farse au pregatit concurentii pentru 1 aprilie? Ce discutii au mai fost in cupluri si nu numai, dar si cum petrecut acestia in weekend, ziua de duminica, veti afla urmarind emisiunea de azi de la ora 12:00. O serie de intamplari absolut imprevizibile au zguduit din temelii Casa Mpfm! Descoperiti ce anume i-a bulversat atat de tare pe unii dintre concurenti, dar si din ce motive se clatina prietenia unora dintre acestia, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat:

Fiind deranjata de nominalizarea pe care a primit-o din partea Oanei, Gina a afirmat ca va face dezvaluiri despre trecutul concurentei, cu toate ca este constienta ca va parasi competitia in curand.
La aniversarea a sase luni de relatie, Grigore i-a facut o altfel de declaratie, originala si foarte frumoasa partenerei lui, apreciata de toata lumea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: