Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2016Prin ce peripetii au trecut concurentii MPFM5 in ultima zi de martie? In pauza dintre emisiuni amorezii au profitat din plin de caldura de afara. Care este cheia rezolvarii viciilor? Oare ce au mai conspirat baietii? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ce pret au platit baietii pentru un scop nobil? Cum au executat baietii planul de a le surprinde pe cele doua fete aniversate? Cine-si rezerva partea leului la impartirea cumparaturilor?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Baietii au facut mai multe glume pe seama despartirii cuplului Nicoleta si Marius. Nicoleta s-a aratat deranjata de aceste glume: „Cel mai rau ma doare ca sunt luata in ras! Cand esti bun, esti luat de prost!”

Constantin: „Cum sa-ti ajunga mancarea daca in fiecare zi se prajesc 3-4 caserole de carne?” Loredana: „Daca nu am ce manca, prefer sa tac din gura in loc sa ma plang in direct! Catalin mananca de la ceilalti pentru ca i se ofera!”

In loc sa isi cumpere mancare, baietii au preferat sa cumpere cadouri pentru Mihaela si Liliana!

Nicoleta: „Nu inteleg de ce am ajuns in situatia asta pentru ca nu ma gandeam. M-am simtit nesemnificativa, ca si cum nu am fost nimic pentru Marius. Nu m-a deranjat faptul ca am terminat o relatie, ci ce s-a intamplat dupa. Marius ar trebui sa se gandeasca inainte sa deschida gura. Nu pot sa stau langa un baiat care se simte fortat sa-mi fie alaturi! Am pus suflet in relatia cu Marius, dar nu am vrut sa se stie asta! Am plans din cauza a ceea ce s-a intamplat intre mine si el. Am pus suflet in relatie, dar nu am vrut ca el sa stie asta.”

Marius: „Nu-mi plac fetele care sunt mereu suparate si bantuite de ganduri negre!”

Cu ocazia zilei sale de nastere, Liliana a primit un buchet de trandafiri din partea fostului iubit. Liliana: „Impacare intre nu are cum sa mai existe. Nu am de gand sa ma intorc in trecut. Am trecut peste ruptura de fostul meu iubit doar cu ajutorul acestei emisiuni.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: