Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati ce conflict a izbucnit intre Dragos si Razvan, ce neintelegeri au fost intre Steliana si anumiti concurenti, ce nemultumiri au avut Dragos si Cornelia unul la adresa celuilalt, dar si ce si-au mai reprosat Cristina si Cosmin.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Concurentii s-au impartit in doua echipe si au facut cate o farsa pentru telespectatori. Cei de acasa au la dispozitie o saptamana sa voteze echipa care a facut farsa cea mai credibila. Castigatorii vor avea parte de o plimbare cu bicicletele in parc.

Dragos sustine ca Razvan ii scoate defectele in evidenta pentru ca doreste sa se apropie de Cornelia. Dragos: „Razvan a avut un caracter foarte murdar in acest concurs. Candva o critica iar acum are o parere buna despre ea.” Si Steliana a afirmat ca, in club, Razvan a dansat altfel cu Cornelia decat cu celelalte fete. Elena: „Steliana da de inteles ca ii pare rau ca nu se bucura de atentia fiului meu.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: