Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati ce conflict a izbucnit intre Dragos si Razvan, ce neintelegeri au fost intre Steliana si anumiti concurenti, ce nemultumiri au avut Dragos si Cornelia unul la adresa celuilalt, dar si ce si-au mai reprosat Cristina si Cosmin.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Concurentii s-au impartit in doua echipe si au facut cate o farsa pentru telespectatori. Cei de acasa au la dispozitie o saptamana sa voteze echipa care a facut farsa cea mai credibila. Castigatorii vor avea parte de o plimbare cu bicicletele in parc.

Dragos sustine ca Razvan ii scoate defectele in evidenta pentru ca doreste sa se apropie de Cornelia. Dragos: „Razvan a avut un caracter foarte murdar in acest concurs. Candva o critica iar acum are o parere buna despre ea.” Si Steliana a afirmat ca, in club, Razvan a dansat altfel cu Cornelia decat cu celelalte fete. Elena: „Steliana da de inteles ca ii pare rau ca nu se bucura de atentia fiului meu.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

96 Comentarii

  1. bravo steliana ! esti cea mai limpede si coerenta in gindire, totul e corect ca si supozitie. floricica s-a lipit de lore si avind amici slabi care o sustin nu e data afara de public

  2. Doamna Emilia era fericita cand erau copii separaţi e perversă nu ia plăcut de cristina niciodată.doamna nu vă mai băgaţi!

  3. Cristina si Cosmin,sunteti o pereche frumoasa, dar nu cred k aveti vriun viitor alaturi de doamna Emilia. Cosmin esti cel mai tare, bravo k esti alaturi de Cristina,imi pare rau pentru Cristina ca sufera mult din cauza asta. Doamna Emilia ,se vede clar k e pentru premiu acolo, daca era pentru a avea o nora isi cerea iesirea o data cu Cristina. Doamna Emilia nu va mai bagati in relatia lor, vedeti-va de treaba dumneavoastra, si lasatii pe ei in pace, numa asa o sa va fie bine la toti trei, Doamna Emilia poate cu premiu, Cristina si Cosmin, impreuna.

  4. Doamna Emilia vorbeste despre respect,pai ce fel de respect vorbeste cand ii zice ,,asa ceva,,

  5. nu va mai suport nu mai prostiti lumea adunati toti pampalai sa ii insurasti ca ei nu is in stare plang ca prosti

  6. florinele esti praf cu atatea femei tu plangi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *