Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 decembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 decembrie 2014De 1 decembrie iti descoperi favoritii in noi ipostaze. Sambata i-am putut vedea doar pe cativa dintre fostii concurentii, iar astazi ii vom revedea si pe altii. Ne luam ramas bun de la Lucian si Raluca? Vom afla raspunsul pana in ora 13:00. Urmariti emisiunea incepand cu ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 decembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cu ocazia zilei de unu decembrie, concurentii au pregatit un program artistic. Dupa ce au cantat imnul Romaniei impreuna cu Mirela, ei s-au impartit in doua grupuri si au dansat hora mare, respectiv brasoveanca. Ca o rasplata staful le-a acordat suma de 1000 RON in plus la buget in aceasta saptamana. Cristian a obtinut titlul de Mirele Saptamanii, in timp ce Elly a iesit Mireasa Saptamanii. Cei doi l-au salvat de la eliminare pe Lucian. Elena sustine ca membrii „grupului vesel” o sicaneaza cu orice prilej. 94,8% dintre telespectatori au decis ca Raluca trebuie sa paraseasca competitia. De ieri, 30 noiembrie 2014, Danut si Carmen formeaza un cuplu.

Unii concurenti s-au simtit provocati de felul in care „grupul vesel” s-a bucurat pentru cele 21 de minute fara camere. Catalin, pus la zid: Sunt rautacioase tachinarile sale sau glumele pe care le face sunt gresit intelese? De la un simplu joc au ajuns la dispute aprinse. Catalin primeste acuzatii din toate partile. Rivalitatile adancesc prapastia dintre concurenti. Simple jocuri nasc conflicte de proportii.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: