Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 iulie 2015Proteste la adresa Angelei. A dat totul pentru city breack. A riscat chiar si relatia cu Marian. Cristiana in pragul disperarii. Ce se intampla mai exact in cuplul lor? Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 veti vedea subiecte interesante dezbatute pe larg! Ce au dezaprobat concurentii? Pe cine nu vor ei in casa? Ce reactii a creat excursia la munte? Ce a avut de spus doamna Andreea, mama lui Elly, despre o eventuala casatorie in Marea Finala a sezonului 4 dintre fiica ei si Cristian? Cine se va muta in casa noua?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iulie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dubla aniversare pentru Carmen si Danut: cei doi indragostiti sarbatoresc sapte luni de la formarea cuplului si patru luni de la logodna.

Intrarea in casa a mamei Catalinei a creat controverse. Mai multi concurenti MPFM4 sunt deranjati de intrarea Angelei in casa. Acestia sustin ca toti ar trebui sa beneficieze de acest privilegiu.

Nicolae MPFM4: „Doamna Angela a plecat din casa pentru ca eu si Catalina am scazut in voturi, dar si pentru ca nu a primit un semn pe care dansa il astepta! Pentru ca mama Catalinei m-a acuzat ca sunt violent, am decis sa spun lucrurilor pe nume!”

Toti concurentii MPFM 5 vor primi bani. In afara de Marele Premiu, fiecare concurent al sezonului 5 MPFM va castiga bani.

Dragostea dintre Elly si Cristian MPFM4 a fost discutata pe versuri. Pusi pe surprize, cei doi baieti au fost pus pe surprize. Clipe de vis au urmat. Ce parere are mama lui Elly despre noua cerere in casatorie pe care fiica ei a acceptat-o?

Mama lui Elly: „Atatea cereri peste cereri… Pana la final tot o sa o mai ceara ca daca ii pica afacerea cu tricouri… Fiica mea este doar o afacere pentru el! El vorbeste despre bani, despre miliarde ca despre sute de mii! Este un om pe interes. Face toate astea pentru ca este impins de sustinatori sa se casatoreasca! Daca nu o ia de nevasta el pierde din premiu! Ma voi opune intotdeauna casatoriei! S-a schimbat la 180 de grade! La inceput spunea ca e mica, acum a crescut si e buna de maritat!”

Fuga lui Nicolae l-a socat pe tatal lui. Danut a fost deranjat de acuzatiile care i s-au adus. Reactiile Catalinei dupa fuga iubitului au fost comentate.

Cristiana si Marian MPFM 4 au trebuit sa aleaga unde vor merge. In cele trei plicuri au fost puse trei orase: Mangalia, Roman si Praga. Cristiana a ales plicul in care se afla Mangalia, dar cei doi au trebuit sa aleaga dintre Roma si Praga. Cristiana si Marian vor merge la Praga.

Danut a avut parte de o mare surpriza! A primit un cadou inedit: o catelusa simpatica! In urma cadoului primit concurentul a avut discutii cu partenera lui, Carmen. Concurenta i-a reprosat ca in cazul in care ea primea acelasi cadou el se supara. Totodata i-a spus ca trebuia sa refuze catelusa primita.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: