Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 iunie 2015Editie speciala MPFM 4 de ziua copilului. Pe concurenti ii asteapta concursuri. Echipa castigatoare va merge intr-un parc de distractie, iar in zilele urmatoare toti cei din casa vor merge la paintball. Astazi, prima parte a emisiunii incepe de la ora 11:00 si continua cu ora 14:00! Cum credeti ca s-au pregatit concurentii?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iunie 2015, de la ora 11:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Concurentii MPFM 4 au dat in mintea copiilor. Astazi, de Ziua Copilului s-au organizat mai multe concursuri. La primul concurs echipa al carei raspuns nu se sincroniza cu cel al copilului primea pedeapsa.

La cea de a doua proba, fiecare concurent trebuia sa mute o periuta de dinti dintr-un pahar in altul, dar nu cu ajutorul mainilor.

In cea de a doua pauza publicitara de la emisiunea de la ora 11:00, Carmen si Danut au avut o discutie aprinsa. Concurneta i-a reprosat fostului ei iubit ca s-a luat de unul din copiii de la DO-RE-Mi: „Esti si rau si azi? N-am vazut specimen ca tine de cand mama m-a vazut. Nu i-a zis nimeni nimic si tu incepi sa sari de fund in sus? Nu esti sanatos! Trebuia sa te revolti, sa faci tu ceva, ca ai fost facut cand era revolutie! Esti tot timpul revoltat si cu gura mare!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: