Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 mai

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 maiAstazi, de 1 Mai, veti urmari doua editii speciale ale reality show-ului „Mireasa pentru fiul meu”! Petreceti Ziua Muncii alaturi de concurenti cu muzica, mici si voie buna! Va reamintim ca prima emisiune va incepe de la ora 11:00, iar cea de-a doua emisiune se va difuza de la ora 14:00! Petrecere frumoasa!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 mai 2013, de la ora 11:00 si ora 14:00: Astazi emisiunea de la pranz a inceput la ora 11:00. Concurentii au sarbatorit ziua de 1 mai… prin munca, in curtea casei, au plantat pomi. Fetele si baietii s-au impartit in echipe pentru a desfasura diverse activitati gospodaresti.

S-a mai dat o discutie in care Cornelia se temea ca Dragos cauta pretexte ca sa puna punct relatiei dintre ei. Ea a incerca sa il convinga pe acesta ca nu il place pe Victor.

Cornelia: „Cred ca am fost prea mult pentru Dragos! A vazut ca am probleme si s-a retras. Este un las pentru ca nu spune adevaratul motiv pentru care s-a retras.”

Dragos i-a spus la randul sau ca nu el a pus punct relatiei ci Cornelia este mereu nemultumita de cum decurge relatia intre ei. Cornelia a parut sa aiba ceva si cu soacra sa, doamna Stefana, spunand ca aceasta ar fi putut sa ii dovedeasca faptul ca este alaturi de ea, daca ar fi nominalizat-o pe Narcisa.

Cei doi au discutat si cu putin timp inainte de Gala.

sursa: a1.ro

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: