Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2015Pasii indragostitilor sunt purtati pe carari nebanuite: sentimente ce pareau de neclintit devin mai fraglie ca niciodata! Reprosuri aprige provoaca rupturi intre iubiti, iar tensiuni explozive ameninta sa detoneze situatii limita! Sentimente macinate de indoieli? Ce mesaj secret a primit Ella de la Valentin? Pasii amorezilor, purtati pe cai nebanuite! Tactici, strategii si confruntari aprinse! Dezvaluiri uluitoare despre o problema de maxima importanta! Descoperiti mai multe, astazi, de la 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: O relatie furtunoasa trece intr-o noua etapa. In primul material de astazi, am putut vedea cum ar reactiona Cassandra daca Robert i-ar oferi inelul de logodna? Robert: „O plac pe Cassandra, dar nu stiu daca si ea ma place!”

Tensiunile ating cote explozive. S-au facut amenintari. Alegerea baietilor care sa viziteze casa fetelor a generat conflicte de proportii. Atitudinea Emiliei le-a indignat pe celelalte fete. Mihaela: „Lavinia nu poate actiona fara ca eu sa nu ii descifrez planurile! Are ceva personal cu mine!

Textul mesajului primit de Ella de la Valentin: „Te implor, spune-i mamei ca sunt bine si ca o sa merg acasa!”

Alexandru este macinat de indoieli. Concurentul are dubii ca Emilia este o partenera compatibila, asa ca s-a razgandit: „Emilia nu este ceea ce eu imi doresc!” Emilia: „Alexandru a grabit lucrurile, mi-a cerut prea repede un raspuns! In timp ce discuta cu mine, privirile lui fugeau catre alte fete!”

Liliana: „Valentin mi-a dezvaluit chiar astazi ca femeia potrivita pentru el este Adriana! Nu am gasit nimic la el de care sa ma pot indragosti!”

Adriana: „Lavinia joaca atat de bine incat din victime, noi devenim calai!”

Ella a decis sa paraseasca competitia.

Mai multi concurenti l-au acuzat pe Valentin de plecarea Ellei. Robert: „Cand Valentin a vazut ca Ella nu arata asa cum isi doreste, s-a dus la alta fata! Liliana inca are sentimente pentru fostul iubit, de aceea nu vrea o relatie cu Valentin! S-a apropiat de ea pentru ca este votata!” Valentina: „Ella a suferit foarte mult din cauza lui Valentin.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: