Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 aprilieIncepand cu ora 12:00 veti afla care au fost criticile Florentinei la adresa lui Andrei, cine este fata pe care acesta o place, dar si ce surpriza i-a pregatit George Lorenei? De la ora 14:00 veti afla ce sfaturi a primit Florin din partea Mariei si a bunicii? Care sunt nemultumirile lui Dragos la adresa Corneliei?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Controversele intre Andrei si Florentina au continuat. Florentina a spus ca a stat tot timpul cu ochii pe Andrei in club si este de parere ca l-a copiat pe Florin. Acest fapt l-a determinat pe acesta sa afirme ca se simte bantuit de Florentina. Si Vanessa l-a acuzat ca a avut anumite strategii pentru a ajunge in finala, atunci cand a afirmat ca ii place 60% o fata din competitie. La insistentele Mirelei si celorlalti concurenti, Andrei a recunoscut ca o placea cat de cat pe Iuliana. Ajutat de Florin, George i-a pregatit o surpriza Lorenei.

Vanessa si-a aratat nemultumirile legate de regulamentul concursului si anume faptul ca din cei 400 de lei care le revin lunar concurentilor, drept salariu, numai cei din cuplu ii pot folosi pentru cadouri, imbracaminte s-au cosmetice, cei singuri nu pot face acest lucru. Razvan este de parere ca, desi unii sustin ca vor sa plece din concurs, defapt isi doresc sa ramana pana in finala.

Dragos si-ar dori sa fie iertat de Cornelia insa aceasta nu poate trece cu vederea peste cele intamplate in club.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: