Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013In emisiunea de astazi, 02.12.2013, de la ora 12:00, vom afla cum s-au descurcat Andrei, Raymond si Marianita la cumparaturi? Cine le-a trezit pe mame in toiul noptii? Care a fost motivul pentru care Gina s-a simtit crticata de doamna Iuliana? Ce nemultumiri are bunica la adresa fetelor? De la ora 14:00 aflam ce a dorit sa afle Constantina despre fostele iubite ale lui Ray? Tot in partea a doua a emisiunii vom vedea si de ce gesturi a fost acuzata doamna Iuliana.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Doamna Maria a intrat in conflict cu Andreea si Diana pentru ca a folosit dusul fetelor. In urma unui mesaj primit de la o telespectatoare, Constantina i-a cerut iubitului ei amanunte despre fostele sale iubite. Pe adresa emisiunii s-au primit mai multe e-mailuri care o acuzau pe Iuliana ca a lovit-o cu palma peste gura pe Corina.

Andreea a recunoscut ca si ea a fost martora la acest gest. Cristina a sustinut ca Denisa a pus un pariu cu Gabi despre cat va rezista ea in relatia cu Andrei. Oana si Raymond l-au acuzat pe Traian ca si-a lovit iubita in baie.
Raymond: „Corina este manipulata!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: