Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013In emisiunea de astazi, 02.12.2013, de la ora 12:00, vom afla cum s-au descurcat Andrei, Raymond si Marianita la cumparaturi? Cine le-a trezit pe mame in toiul noptii? Care a fost motivul pentru care Gina s-a simtit crticata de doamna Iuliana? Ce nemultumiri are bunica la adresa fetelor? De la ora 14:00 aflam ce a dorit sa afle Constantina despre fostele iubite ale lui Ray? Tot in partea a doua a emisiunii vom vedea si de ce gesturi a fost acuzata doamna Iuliana.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 decembrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Doamna Maria a intrat in conflict cu Andreea si Diana pentru ca a folosit dusul fetelor. In urma unui mesaj primit de la o telespectatoare, Constantina i-a cerut iubitului ei amanunte despre fostele sale iubite. Pe adresa emisiunii s-au primit mai multe e-mailuri care o acuzau pe Iuliana ca a lovit-o cu palma peste gura pe Corina.

Andreea a recunoscut ca si ea a fost martora la acest gest. Cristina a sustinut ca Denisa a pus un pariu cu Gabi despre cat va rezista ea in relatia cu Andrei. Oana si Raymond l-au acuzat pe Traian ca si-a lovit iubita in baie.
Raymond: „Corina este manipulata!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

53 Comentarii

  1. Danube___-ii scrii lui „goagal”>>>> ROZNER ROLAND com. Cristian BV<<<<…iti apare o pagina intreaga cu acest ins!Eu stiu mai multe dar vor venii in valuri,acum depinde cum percepe fiecare,un singur lucru regret ca s-a bagat in rahatul asta ca sa fie la inaltimea cerintelor celor care o sustin pe Tanta;El bate mereu in retragere,este cam tardiv;Eu banuiesc ce au spus cei doi in camera confesiunilor,cred ca nu are nici o legatura cu Ray sau Tanta,cred ca au motive personale ,nu stiau in ce se baga!Cred ca este vorba stict de fam lor!

  2. Youuu dar „bunica bate toba”‘jeba se tot lauda care are cele mai bune analize din casa…nah ca o si cred,dupa ce fatau are si pungile de la ochi,la tonajul ei creeed ca sta bine cu colesterolul,pe cine vrea ea sa convinga ca sta bine ,poate pe ea ,pe la pisolog a mers,dupa cum se exprima nu ma mira ca „gen”” are 20 de cuvinte si alea intortocheate,alambicate,dar „legistul” ……cu ce am gresit noi sa ne serviti atat de multa prostie ?Asta mica si guraliva Marianita isi tot ridica talpa piciorului sa vedem noi ce „talpa rosie”au pantofii!
    VAIDA….. tu n-ai oglinda in cabina,ce rochita oribila!!!!

  3. EU CRED CA LUMEA ESTE PLINA DE DOBITOCI . CUM POATE FI PE PRIMUL LOG LA BAIETI NULITATEA ASTA DE ANDREI CE DRACU GASESC ASTIA LA EL NU STIU SAU TOATA LUMEA ESTE DE TEAPA CRISTINEI . VAI DE CAPUL CELOR CE APRECIAZA PROSTIA SI MARLANIA !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *