Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2014Ce motive au facut-o pe Constantina sa fie deranjata pe iubitul ei? De ce nu tine acesta cont de sfaturile partenerei? Cum au ajuns Andrei si partenera lui de la o joaca la suparare? Care este motivul neintelegerilor dintre Oana si Laur? Pregatirile pentru vacanta sunt toi: si-au facut bagajele cei care vor merge la Bodrum? Descoperiti in ce cupluri discordia a luat locul iubirii, astazi, de la ora 12:00. Descoperiti raspunsul Ginei la mesajele primite duminica la Radio „Mireasa pentru fiul meu”, dar si ce cupluri trec prin perioade dificile ale relatiei lor, astazi, de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laur a fost deranjat ca iubita sa nu i-a acordat atentie asa cum s-a asteptat, atunci cand i-a oferit un buchet de flori inainte de inceperea galei. El considera ca ea nu-si asuma faptele, indreptand vina asupra lui, de fiecare data cand se afla intr-o postura nefavorabila.

Duminica, la DJ, Gina a fost criticata de foarte multi telespectatori care s-au aratat indignati de atitudinea ei din ultima perioada. Au fost si persoane care au felicitat-o pentru castigarea masinii si-au incurajat-o sa mearga mai departe.

Discutand despre relatia lor, Raymond i-a spus iubitei lui: „Femeia se naste cu un venin care poate fi dulce sau poate sa te omoare!” Laura: „Viorel se supara din nimicuri!

Pe Mariana au exasperat-o pretentiile culinare ale iubitului sau.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: