Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2015Cine sunt protagonistii celei mai recente cereri in casatorie! Un dar pufos le-ar putea costa relatia! Fetele au probleme din cauza carora nu pot dormi! Ce se intampla noaptea in casa lor? Ce le-a speriat pe ele? Ce cuplu se pregateste de casatorie? Incepe razboiul cuscrelor! Ce se va alege de iubirea lor? Pe cine este geloasa Carmen, aflati de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Fuga lui Nicolae a distrus-o pe iubita lui. Catalina nu si-a mai gasit linistea. Gandurile i-au furat somnul. Suferinta concurentei nu a ramas fara ecou: fetele au fost iritate de insomniile ei!

Conflict intre Elly si Catalina MPFM 4

Catalina: „Elly se simte superioara fata de mine!”

Elly: „Ii sunt superioara, ii lipsesc multe! Ma enerveaza prin tot ce face! Nu are minte. Nu vreau sa vorbesc ca nu ma intereseaza persoana ei! Nu o suport cum face in emisiune! Vorbeste mereu tare noaptea, nu o intereseaza deloc de noi!”

Tipete in miez de noapte. Un gandac le-a tulburat linistea fetelor care tarziu in noapte stateau de vorba. Ionela a luat radasca si a alergat prin casa dupa fete pentru a le speria, chiar daca la acea ora mamele dormeau. Ionela si Teodor au trait clipe romantice si si-au rememorat amintirile pe care le au impreuna. Pentru aniversarea celor sase luni de logdna, concurentul i-a pregatit o surpriza inedita partenerei. Cei doi au reeditat prima lor intalnire! Teodor a cerut-o pe Ionela de sotie pentru a doua oara.

Carmen cuprinsa de gelozie dupa ce Danut a primit cadou o pufosenie de catel: „De ce nu a fost trimisa catelusa pentru amandoi, ci doar pentru el?” Vestea ca iubita lui a incercat sa-l impiedice pe Nicolae sa sara gardul l-a lovit ca un trasnet pe Danut. Conflictele dintre el si Nicolae par interminabile. Carmen: „Trebuie sa iti pui o singura intrebare asupra a ceea ce faci! Nimeni nu poate sta cu tine cu un astfel de comportament, doar sa te indeparteze. Comportamentul pe care il ai fata de cei din jur si uneori l-ai avut si fata de mine uneori, ma indeparteaza de tine. Eu daca m-as fi certat pe aici cu toate fetele cu siguranta nu ti-ar fi convenit.”

Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a fost mama lui. Cea care a dezaprobat atitudinea Mariei a fost chiar viitoarea sa nora, Catalina: „Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe fiul dansei impreuna! Vreau sa imi iau singura deciziile!” Maria: „Eram suparata din cauza fiului meu, iar Angela si fiica ei au sarit pe mine! Ea nu isi respecta mama! De cand a venit, doamna Angela a declarat ca nu va pleca din casa pana nu o va schimba pe fiica ei!” Nicolae in prima pauza de publicitate de la ora 14:00 catre Angela: „Daca nu va potoliti cu certurile, va bat! Daca ati venit sa bagati raca intre noi va rog sa plecati acasa.”

Angela: „Daca va avea inel pe mana inseamna ca eu va trebui sa am viata mea! Eu ma asteptam ca ei sa fie alaturi de mine, sa ii sustin cu ce pot! Am venit sa ii fac sa inteleaga ca sunt alaturi de ei! I-ati spus fiicei mele ca inca nu il are pe Nicolae! Asta inseamna ca nu o vreti ca nora! Indirect, Maria ii controleaza pe amandoi!”

Radu: „Doamna Angela incearca sa o schimbe pe Catalina pentru ca aceasta nu este bine vazuta de sustinatori”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: