Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 martie 2016Prima zi de primavara a fost marcata de cuvinte dure dar si de soapte de iubire. Nicu stie secretele lui Florin! La cumparaturi, Adriana a pierdut un cos intreg de fructe si legume! Ce reactii au aparut in casa? S-a indepartat Marius de Natasa? Isi cauta dragostea in bratele altei fete? Ce avantaje apar in urma participarii la MPFM? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Cum au fost primite martisoarele create de baieti?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Vladut despre Alexandra: „Prima data cand ati intrebat-o a zis de mine, iar dupa ce a intrat in casa a zis si de Florin. A crezut ca nu poate avea o relatie cu el si a rostit numele meu!”

De 1 martie, baietii si-au pus la bataie intreaga lor creativitate pentru a face martisoare. Mamele au dat note, iar baiatul care a facut cel mai frumos martisor a mers la o cina romantica impreuna cu fata pe care a ales-o. Cu patru puncte primite, martisorul creat de Constantin a castigat premiul cel mare.

Marius: „Eu afara daca incercam o zi, doua, trei, renuntam pentru ca sunt foarte multe fete! Vede decat lucrurile rele! Natasa accepta doar perfectiunea!” Tatiana: „Nu-mi doresc un barbat precum Marius pentru o relatie serioasa! Este prea glumet si nu-mi ofera stabilitate!”

Pe a doua pauza publicitara Alexandra nu se simtea prea bine, moment in care Florin a incercat sa o incurajeze, spunandu-i: „Printesa mea!”

In ciuda avertizarilor si a sanctiunilor primite, baietii au continuat sa calce stramb!

Catalin: „Aici oamenii se grabesc! Dupa parerea mea Florin are o mica problema cu increderea de sine, de aceea a intrebat-o pe Liliana ieri pe cine place!”

Nicu: „Florin nu stie ce vrea de la viata, pana la 26 de ani trebuia sa aiba familie si copii. La hotel spunea ca o sa dea in fata de pe primul loc!”

Momente din emisiune:

De 1 Martie 2016, baietii au oferit fetelor martisoare confectionate chiar de ei

Fetele au cautat deja rochiile perfecte de mireasa!

Marius nu o mai vrea pe Natasa!

Emilia acuza: „Loredana ma denigreaza cu fiecare ocazie!”

Loredana, catre Emilia: „Suferi de dramatism si te comporti ca la 12 ani!”

Liliana: „Intre mine si Florin nu va fi niciodata nimic!”

Florin, catre Alexandra: „Nu pot avea cu o relatie cu tine pentru ca nu vreau sa suferi!”

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: