Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 martie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 martie 2017Multe adevaruri competitionale au fost subliniate in prima zi a lui martie. Nici nominalizarile nu au lipsit! Lupta pentru tabloul final a continuat! In loc de nunta, se lasa cu despartire? Ce si-au reprosat Mihaela si Mihai in pauza de publicitate? Cum s-au mobilizat baietii in clipa cand au trebuit sa imparta martisoare? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 martie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Singurul cuplu din competitie in prag de despartire cu doua zile inainte de nunta? Mihai: „Sunt foarte afectat de tot ceea ce s-a intamplat ieri, iar Mihaela nu ma intelege!”

Petru: „Nu pot fi prieten cu Geo, e prea matait! Am venit aici sa-mi gasesc o partenera, nu sa suport mofturile lui Geo! Nu ma ataca atunci cand o tachinez pe Edith pentru ca stie ca nu mai are nicio sansa la ea! Edith incearca sa dea in Mihaela pentru a-si crea o imagine pozitiva!”
Petru a dezvaluit secretele relatiei sale cu Ana, fosta concurenta din sezonul patru!

Edith catre Mihaela: „De fiecare data cand m-ai terfelit, eu am venit la tine, dar tu m-ai afundat mai rau!” Lica, mama Georgianei: „Se vede adevarata fata a Mihaelei! ”

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

62 Comentarii

  1. mihalache maria

    Sunt total deceptionata de acest sezon care a promovat mahalagismelesi mai ales o moderatoare total neplacuta.In calitatea dansei ar fi trwbuit sa stopeze aceste lucruri,dar d-sa lea amplificat.Sa intrat cu bocancii in viata concurentilor vezi valentin si andrada.Nici pe departe nu se compara cu emisiunile D-nei Vaida.Incomparabil.

  2. DinBucovinaMea#rezist-omule esti taaarreee.Rad de mor cand citesc,ce-i drept cu drag,mesajele tale.Da-i ‘nainte cu tupeu.Imi pare rau ca se termina emisiunea si nu mai am ce mesaje haioase sa citesc.Dar pe buna dreptate,adevar graiesti (sau scri).Numa’ bine!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *