Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 octombrie 2015Discutii aprinse provoaca tensiuni greu de suportat intre concurenti! Soaptele de iubire dispar in neantul reprosurilor! Cupluri ce pareau sigure sunt in pericol! Dezvaluiri uluitoare au lasat urme adanci in orgoliile indragostitilor! Extazul dragostei, inlocuit de agonia geloziei? Soapte de iubire, alungate de reprosuri acide! Gesturi discutabile provoaca dispute aprinse intre amorezi! Cand graba strica treaba! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Discutiile purtate de cele trei fete si auzite ieri de Robert au starnit un adevarat uragan in a 27-a zi de concurs. Chiar si la o ora mai tarziu dezamagirea provoca suferinta greu de indurat. In jur de 5:20 magnetismul Mihaelei isi facea efectul.

Dupa ce au participat la una din probele pentru excursia din Dubai, cu o jumatate de ora inainte de miezul noptii baietii se pregateau de distractie. La miezul noptii invitatele trecereau pragul casei sarbatoritului.

S-a terminat povestea de iubire dintre Lorena si Mihai inainte de a incepe? Mihai: „Din anumite puncte de vedere nu ma vad cu Loredana! Se cramponeaza de banalitati! Eu o plac, dar ea nu ma vrea!” Loredana: „Eu si Mihai nu ne potrivim! Nu simt nicio scanteie atunci cand el imi este alaturi!” Valentin: „Mihai se tinea dupa Loredana precum un caine dingo!”

Pentru cine bate inima lui Tudor, pentru Adriana sau pentru Oana? Virginica: „Tudor nu este interesat de Oana! Nu vor fi niciodata impreuna!”

Nimic nu le scapa concurentilor. Orice secret este repede aflat. O iubire stransa destrama prietenii. Adriana l-a sfatuit pe Tudor sa nu isi faca sperante desarte in privinta unei posibile relatie cu ea.

Aurel: „Tudor este manipulat de mama lui!

Majoritatea concurentilor au ales sa renunte la 5000 de lei contra a doua ore de intimitate, fara lavaliere si fara camere!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: