Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 septembrie 2016Loredana si Ionut au navigat cu pricepere printre zambete, lacrimi, confruntari aprige si soapte de iubire! Loredana: „Daca as da acum timpul inapoi, as fi jucat un pic mai bine si as fi fost mai calma!” Maine, 3 septembrie 2016, incepe sezonul 6 MPFM. Urmariti ultima emisiune a editiei cu numarul 5, astazi de la ora 10:00 si 14:00. Ce dezbateri strategice au avut loc in timpul nuntii?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 septembrie 2016, de la ora 10:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Simona MPFM 4: „Adriana si Valentin nu vor rezista mult timp impreuna, ei i se va umple paharul. Adriana mi se pare o femeie foarte puternica. Acum ea este indragostita, dar la un moment dat o sa ia in calcul si alte lucruri.”

Lavinia catre Adriana: „Ai mintit destul, dar s-a terminat! Uita-te in oglinda ca sa vezi ce fata acra ai. Expresia chipului tau imi spune ca esti nefericita!” Adriana: „Lavinia si Eduard l-au criticat pe Valentin insinuand ca va fi Mireasa Sezonului.”

Ioana Tanase: „In public, partenerul trebuie sustinut mereu si neconditionat, chiar daca uneori nu are dreptate! Orice decizie trebuie luata impreuna cu partenerul.”

Valentin a fost dur criticat de Andrei si de Sorin la finala sezonului. Cei doi baieti au intrat in direct si au afirmat ca Valentin a fost cel mai fals concurent din sezonul 5 si ca nu va putea sa convietuiasca alaturi de Adriana, deoarece la un moment dat concurenta isi va da seama ca el nu este potrivit pentru ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: