Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2014Cum se mai inteleg Elena si Lucian? De ce nu se mai tin de mana? Care sunt nemultumirile Cristianei la adresa lui Marian? Se plac cu adevarat sau doar se tolereaza? Care au fost dedesubturile destramarii grupului vesel? Sunt sentimentele lor sincere? Descoperiti dedesubturile relatiilor dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00. La ce decizii au ajuns concurentii dupa cele 21 de minute fara camere si lavaliere? Danut spune ca atunci s-a format cuplul cu Carmen, dar ce s-a intamplat cu adevarat? Descoperiti raspunsul la aceste intrebari, dar si multe subiecte incitante, astazi, de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Rujul Cristianei nu este pe gustul iubitului ei, dar ea continua sa il foloseasca, cum vor rezolva problema? Au trecut de fluturii din stomac si au ajuns la reprosuri din orice?

Vestea destramarii „grupului vesel” a fost fost intampinata cu bucurie de cateva dintre mame. Maria sustine ca fetele pe care Catalin le considera amice nu merita prietenia lui. Aceasta mai este de parere ca prietenele Simonei au influentat-o sa se desparta de fiul ei. Catalin: „Mi-e rusine de de mama lui, ca altfel il faceam pe Nicolae cu ou si cu otet!” Nicolae: „Danut si Catalin sunt falsi si ipocriti!”

Danut: „In cele 21 de minute fara camere si lavaliere i-am spus lui Carmen tot ce aveam pe suflet!” Nicolae si mama lui au fost deranjati de unele afirmatii facute de baieti. Maria despre fiul ei: „Acasa era cel mai glumet, dar aici a devenit cel mai posac!” Se victimizeaza Nicolae sau glumele facute de baieti pe seama lui sunt exagerate? Danut si Nicolae se acuza unul pe celalalt de ipocrizie. Cine este prefacut si cine spune adevarul? Catalin: „Nicolae, voi glumi pe seama ta pana cand vei pleca din competitie!” Danut a sicanat-o pe Simona, amuzandu-se pe seama gandurilor pe care ea le-a asternut pe hartie.

Ileana, sustinatoare: „Pentru Elena, Lucian nu este cartea castigatoare. Ea a venit sa castige concursul!” Are Elena sentimente pentru Lucian sau il foloseste pentru a-si atinge obiectivele?

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: