Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2015Urmeaza clipe extreme: tensiunile ating cote explozive! Gelozii crezute uitate renasc mai furtunos ca niciodata, prietenii crezute indestructibile se clatina in fata reprosurilor, iar rafuielile dintre rivali capata dimensiuni greu de imaginat! Pana unde se va ajunge? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Framantarile unei iubiri ce nu poate fi uitata!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Emanuel: „Nu as manca niciodata ceva gatit de mainile Lilianei! Nu vreau sa am nimic de a face cu persoanele pe care le detest enorm!”

Un conflict feroce a izbucnit intre Emanuel si Stefan cu putine minute inainte de a intra in direct. Maria: „Emanuel ii cauta nod in papura nepotului meu!”

Paharul baietilor s-a umplut. Disputele dintre Emanuel si ceilalti s-au intensificat. Atitudinea concurentului a declansat un adevarat razboi al orgoliilor in casa baietilor de Ziua Nationala a Romaniei. Emanuel s-a aratat deranjat de rugamintile baietilor de a se grabi. Ciprian: „Daca m-as comporta ca el, mi-ar veni sa intru in pamant!” Emanuel: „Cei ce ma ataca sunt oameni falsi, care isi schimba comportamentul de la o zi la alta. Ma consider un tip singuratic, sincer, curajos. Sunt total diferit fata de ceilalti.”

Adriana: „Comportamentul lui Emanuel mi se pare primitiv! Nu stiu pe cine se bazeaza el! Prin atitudinea pe care o are incearca sa ii umileasca pe cei din jur!

In pauza de publicitate, seria reprosurilor dintre baieti a continuat. Acestia si-au adus numeroase insulte.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: