Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 februarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 februarie 2016Pasi decisivi si interventii decisive au marcat a 151-a zi de competitie! La ce nume s-au gandit proaspet indragostitii pentru urmasi? Incotro se indreapta pasii Adrianei dupa un protest epuizant? Aurel si Valentina MPFM 5 s-au despartit definitiv? De ieri, cei doi nu se mai tin de mana si nu s-au mai sarutat! Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce planuri de nunta au indragostitii? Cine saboteaza eforturile fetelor de a gasi o solutie pentru rezolvarea problemei cumparaturilor?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 februarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: In ciuda oportunitatilor create de interzicerea achizitionarii de alimente, fetele continua sa se confrunte cu probleme grave de administratie. Constiente de situatia disperata in care se afla, fetele au incercat sa gaseasca o solutie, dar s-au lovit de numeroase obstacole. Este administrarea bugetului de cumparaturi o problema ce nu isi gaseste rezolvare cu niciun chip! Oana acuza: „Mihaela nu vine atunci cand se face lista, dar comenteaza mereu!

Din cauza problemelor aparent fara rezolvare, o decizie drastica a fost luata. Panica s-a strecurat in mintea Virginicai in momentul in care a auzit ca urmeaza sa mearga la cumparaturi. Virginica: „Mai bine la spanzuratoare decat la cumparaturi!

Conflict intre Lavinia si Tudor. Lavinia: „Omul prea bun este luat de prost!” Tudor ameninta: „Voi avea o discutie cu Eduard despre problema mea cu Lavinia!”

Sosirea Marei Banica in studio s-a lasat cu afirmatii dure.

Adriana despre Mara Banica: „Nu o placeam de cand o vedeam la Tv, inainte sa vin la aceasta emisiune! Ma pune la zid pentru tot felul de aberatii desi ma cunoaste de cinci minute! Cadourile pe care eu si Valentin le primim sunt o confirmare a sustinerii de care ne bucuram!”

Mara Banica: „Adriana poate sa aiba o atitudine dura doar de fatada! Nu mi se pare corect sa influentez decizia celor de acasa! Oamenii au simpatii si antipatii in functie de comportamentul vostru!”

Aurel catre Valentina: „Ma pui prea mult la incercare, te joci cu mine! Mie nu-mi faci circuri din acestea! Sa pleci de langa mine!”

Elvira, mama Valentinei: „M-am saturat de Aurel, am vazut ce fel de om este! Fata mea nu a ales bine! el e perfect, doar fata mea greseste! Sa isi gaseasca o femeie perfecta!”

Aurel: „Totul s-a terminat intre noi!

Momente dupa canalul oficial MPFM:

Noi batai de cap la bugetul de cumparaturi!

Conflictul dintre cel mai sustinut cuplu al sezonului 5 si Mara Banica

Mara Banica a revenit in platou pentru a raspunde acuzatiilor.

Aurel, cuvinte dure catre logodnica lui!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: