Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2014La An Nou, conflicte noi! Descoperiti cine sunt protagonistii celor mai aprige conflicte din ultima vreme, astazi, in prima emisiune din acest an, de la ora 12:00! Care sunt gandurile si asteptarile concurentilor pentru Noul An? Ce divergente au mai avut Marianita si iubitul ei? Urmeaza o aniversare cu cantec atat la propriu cat si la figurat! Descoperiti cine a avut parte de o astfel de sarbatorire si luati pulsul celor mai recente conflicte, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cuplul Laurentiu – Marianita se clatina! Vor reusi ei sa se impace sau relatia lor va ajunge la final? Marianita se plange de comportamentul iubitului ei.
Cristina despre iubitul ei: „El este foarte suparacios, iar la nervi arunca cu cuvinte mari!

Traian si iubita lui si-au aratat dragostea prin muscaturi, ciupituri si lupte greco-romane. Corina este increzatoare ca va reusi sa o convinga pe mama ei ca Traian este barbatul potrivit pentru ea.
Andrei: „Mama Corinei nu are incredere in iubitul fiicei ei, de aceea el trebuie sa ii demonstreze ei contrariul!

Constantina a fost deranjata de glumele facute de iubitul ei.

Iuliana crede ca iubita fiului ei, Corina hotareste viitorul relatiei cu Traian. Aceata s-a aratat optimista ca va reusi sa o convinga pe mama sa ca a facut alegerea potrivita. In schimb, Iuliana a marturisit ca a avut o discutie cu fiul sau si au hotarat sa se retraga din aceasta relatie, daca mama Corinei va mai interveni, avand aceeasi atitudine.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: