Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2016Dupa cateva zile in care emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu a luat o pauza, astazi 3.01.2016 urmarim prima editie de duminica magnifica din noul an. Chiar daca indragita gazda Mirela Boureanu Vaida se afla intr-un mic concediu in Emiratele Unite Arabe, Andrei Stefanescu o va inlocui. Din editia de azi nu vor lipsi voia buna si jocurile. Asadar nu ratati prima emisiune din 2016 pentru a afla care vor fi echipele ce se vor lupta pentru un premii magnifice, incepand cu ora 17:30. Cine stapaneste limbajul trupului?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 ianuarie 2016, de la ora 17:30 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Raluca Tanase si Adrian Enaghe au venit pentru a fi doua ore adversari. Adrian Enache a fost capitanul echipei formate din Liliana, Lavinia si Eduard, in timp ce Raluca Tanase i-a avut in echipa pe Loredana, Valentin si Adriana.

De data aceasta probele au fost diferite fata de ultimele doua editii de „duminica magnifica”, iar totul s-a desfasurat in casa fetelor si a mamelor. In plus, prima proba, „gaseste-ti cuvintele pe intuneric” a avut trei runde, iar in urma ei scorul a fost egal, 8-8.

Urmatoarele doua concursuri, „hai sa dam mana la mima”, respectiv „limbajul trupului” au fost castigate de echipa lui Adrian Enache.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: