Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iulie 2013Astazi, incepand cu ora 12:00 aflati, ce a avut de spus Dragos dupa ce Stefana i-a oferit flori Corneliei? Ce discutii au mai purtat Cornelia si Dragos? Ce propunere i-a facut Alin Andreei si care a fost reactia acesteia? La ce gesturi recurge Dragos atunci cand i se face foame? Astazi, de la ora 14:00, aflati ce curiozitati are Cristina in privinta trecutului lui Cosmin, ce vesti au adus fostii concurenti invitati la nunta lui Ionut si a Monicai, ce sfaturi a primit Lorena de la mama si sora ei, dar si ce a discutat Dragos cu George despre Maricel, fostul iubit al Lorenei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iulie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00:Lorena si-a petrecut dupa-amiaza de ieri la un salon de infrumusetare, ca urmare a castigarii concursului Miss Vacanta. Doamna Stefana a primit mai multe critici din partea fiului sau, pentru atitudinea avuta in Gala, cand i-a oferit norei sale un buchet de flori, desi mai inainte o criticase. Fetele au probat rochii de mireasa si, majoritatea, au ajuns la concluzia ca au luat in greutate, fapt ce le-a determinat sa inceapa anumite diete de slabit.

Cei din casa au participat la nunta lui Ionut si a Monicai, unde au intalnit si fosti concurenti care le-au marturisit cate ceva dintre schimbarile ce au avut loc in vietile lor. Elena, fosta concurenta in sezonul 5 NPM, va avea si ea nunta anul acesta, pe 31 august.

Lorena a citit o scrisoare emotionanta primita de la mama ei acum cateva luni, pentru a demonstra sensibilitatea acesteia, drept replica la mesajul unei telespectatoare care a perceput-o pe aceasta, dura, rece, asemenea unui iceberg, in timpul galei de sambata, cand a fost prezenta in platou. Ea a fost sfatuita de familie sa fie mai puternica si sa nu se mai justifice tot timpul in fata celorlalti. Cosmin i-a povestit lui Dragos aspecte din trecutul lui sentimental.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: