Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iulie 2015Incurcate-s caile inimii! Ce se petrece in sufletul Andradei? Pentru cine bate inima ei? O asteapta Cristi degeaba? O mai doreste Radu sau Simona ii acapareaza intreaga atentie? Incepand cu ora 12:00 si 14:00 descoperiti itele acestei complicate povesti de iubire! Gata cu joaca! E timpul sa aflam ce simt cu adevarat! Nu totul este roz intre cupluri! Parintele Marius, fratele lui Nicolae, a intervenit telefonic! Ce a avut de spus despre mama si fratele lui?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iulie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nicolae: „Prin tot ce face, doamna Angela imi lasa impresia ca nu ma vrea de ginere!” Angela: „Eu voi fi invinuita daca el va pleca sambata!”

Nehotararea ce planeaza asupra ei si a lui Radu a facut-o pe Simona sa-si piarda rabdarea! Andrada despre relatia cu Radu: „Am sentimentul de regret, insa nu se mai poate face nimic!” Relatia dintre Andrada si Cristi MPFM4 este incerta chiar si pentru ei. Cei doi au analizat cu atentie relatia lor. Chiar daca nici ei nu stiu ce relatie au, intre ei a existat sentimentul de gelozie. Sabrina si Ana MPFM4 au fost personajele principale.

Sapte luni calendaristice: cinci de miere si trei de logodna. Trei motive mari si late pentru care Danut MPFM4 s-a imbracat la 4 ace pe 1 iulie 2015. Carmen s-a apucat sa decoreze intreaga gradina pentru marele eveniment.

Catalina: „Mama mea crede ca atunci cand vom iesi din competitie, Nicolae ma va agresa si nu ma va respecta!” Angela: „La Finala Saptamanii trecute am vazut cin e este Nicu cu adevarat! Doamna Maria l-a intors pe fiul dansei impotriva mea! Ma ia peste picior si imi vorbeste pe un ton arogant!”

Probabil ca sa-si aline dorul de meleagurile italienesti, Maria s-a gandit sa prepare ceva bun cu ajutorul cuscrei Angela. Catalina: „Mama nu ma poate minti! O deranjeaza anumite lucruri, dar refuza sa le mentioneze! Mama ma provoaca!”

Daca de soacra si de iubit n-a ascultat, a venit mama ei din Rosia Montana. Fratele lui Nicolae: „Fratele meu si Catalina arunca cu noroi in doamna Angela! Mama se implica prea mult in relatia dintre fratele meu si Catalina!”

Dupa o noaptea de nesomn, in emisiune dorm sau evita sa spuna lucrurilor pe nume.

Angela despre Elly: „Nu o suporta pe fiica mea, o trateaza cu superioritate! Este prea simandicoasa!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: