Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iunie 2015Ce credeti ca au avut de spus concurentii despre nominalizari? O nominalizare neasteptata! A vrut Andrada sa-si anihileze rivala de langa Radu? Catalina are un iubit afara? Fostul iubit al Catalinei intervine sa isi spuna parerea?! Il considera Angela pe Nicolae viitorul ei ginere? Masina e in gradina, dar strategiile peste tot! Cum se inteleg Andrada si Simona si ce conflict a existat intre spartani si sagetile albastre, aflati de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nominalizarile sunt un subiect arzator pentru concurenti. Spectrul eliminarii planeaza deasupra lor. La Finala Saptamanii, mai multi concurenti au incercat sa evite eliminarea unuia dintre ei nominalizandu-i pe cei protejati de public!

Simona, despre nominalizarea primita din partea Andradei: „M-a amenintat ca ma distruge, iar aceasta este o cale buna sa inceapa!”

Eliminarea Simonei din cursa spre castigarea masinii a tulburat linistea celor din casa MPFM. Reactiile adverse au aparut imediat.

Lupta devine din ce in ce mai grea pentru sagetile albastre si spartani. Rivalitatea isi spune cuvantul.

Carmen: „Daca eu as fi fost eliminata, toata lumea ar fi fost fericita!” Dupa aceasta afirmatie, in pauza de publicitate, concurneta a purtat o discutie cu fostul ei iubit. Danut i-a reprosat lui Carmen ca ar trebui sa fie mai atenta la ceea ce zice: „Bai Carmen eu tin la tine cat sunt aici! Tu nu ai nimic in cap! Eu iti zic sa stai calma sa nu dai amploare, am vazut ca ai inceput sa te agiti de la o vreme!” In replica, fosta lui logodnica i-a raspuns: „Fac ce vreau! Nu am voie sa imi dau cu parerea? Nu te mai baga tu!”

Discutiile despre cine va ramane in cursa pentru castigarea masinii si cine va fi eliminat au invadat casa baietilor. Desi au vrut sa puna la cale o strategie inainte de jocul imunitatii, nu au ajuns la un numitor comun.

Jocul cu oua a creat multa durere, vanatai dar si dispute. Catalina a simtit pe pielea ei rivalitatile. Elly si Andrada MPFM 4 au avut prima disputa mai aprinsa. Dupa ce Andrada MPFM a afirmat: „Aruncati ca ciobanii!”, Elly a simtit ca a fost vorba despre ea si a ripostat: „Nu ma faci tu pe mine, sa stii. Ne jignesti, ne faci ciobani!”

Angela, mama Catalinei: „Cristi intrece limita bunului simt! Nu stiu ce probleme are el, nu poate sa se controleze, cred ca e orgolios! Este obraznic si foarte tupeist!

Competitivitate sau razbunare? Jocul cu oua de 1 iunie a creat multe controverse. Cea mai afectata a fost iubita lui Nicolae! Concurenta si-a pierdut cumpatul dupa ultima proba!

Alina prietena lui Petru: „Sunt foarte suparata pe doamna Angela! I-am spus Catalinei sa se fereasca de Cristi de cand a intra in casa, dar nu a fost asa! In momentul cand m-am retras si nu i-am mai sprijinit fiica, doamna Angela m-a blestemat pe mine, mi-a blestemat copiii! Catalina si doreste atentie si din acest motiv s-a dus catre Cristi! Catalina si mama ei ne-au ales pe cei din grup care nu dorim sa mai punem bani! Gabi fostul concurent a invatat-o ce sa spuna! Ea nu trebuia sa se traga de maneca cu alti baieti daca s-a dus acolo pentru Petru!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: