Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 iunie 2016Tensiunile dintre rivali au ramas la cote inalte in ziua cu numarul 275 a sezonul 5, iar indragostitii au dat testul iubirii. Fiecare zi este o sarbatoare pentru indragostiti! Eliminarea lui Constantin din cursa pentru masina aduce probleme in cuplu. Adriana nu este de acord cu decizia logodnicului. Ce parere au coechipierii? Rivalitatile ating cote alarmante! Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Liliana a cochetat de mic copil cu scena modellingului!

Rivalitatea dintre Catalin si Valentin este deja legendara, dar tensiunile dintre cei doi s-au amplificat la fiecare pas. Catalin a fost acuzat ca le cauta nod in papura concurentilor pentru a-si intari pozitia din clasament! Catalin: „Aparent eu sunt diavolul emisiunii, iar ceilalti sunt niste ingerasi inocenti, dar ei ma barfesc pe la colturi. Atrange atentia la toti sa fie atenti la el! Nu am de ce sa ii atac si sa ii detronez cat timp ei sunt discreti si nu ma deranjeaza. Si daca as fi pe locul intai nu m-ar ajuta cu nimic.” Valentin: „Catalin imi cuata nod in papura, imi urmareste orice miscare.”

Strategie sau simpla conversatie: ce au discutat Lavinia si Tatiana fara lavaliere? Tatiana: „Lavinia a vrut sa se foloseasca de mine cand mi-a dat acele sfaturi fara lavaliera!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: